search
ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 00:52
MENU CLOSE

Επικό γλέντι από τα… παλιά στα Χανιά: Έσπασαν πιάτα, λεκάνες τουαλέτας και έκαψαν πεντοχίλιαρα (photos/videos)

20.03.2023 10:54
chania_glenti_1200-700_new

Ένα ιδιαίτερο κλείσιμο για τη φετινή χειμερινή σεζόν ετοίμασε για τους πελάτες και το προσωπικό της μία ταβέρνα στα Χανιά.

Το γλέντι θύμισε περασμένες δεκαετίες, με τους θαμώνες να καίνε πεντοχίλιαρα, να σπάνε πιάτα αλλά και δύο… μπιντέδες.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η μουσική ταβέρνα «Έγχορδο» στο κάτω Δαράτσο διοργάνωσε γλέντι άλλης εποχής, καθώς έφερε πεντοχίλιαρα μέσα σε… βαλίτσεςστοίβαξαν πιάτα και δυο μπιντέδες για σπάσιμο.

Πάνω στο γλέντι, προσωπικό και πελάτες άρχισαν να καίνε τα πεντοχίλιαρα, ενώ δεν έλειψε το κλασσικό σπάσιμο πιάτων με σφυρί. Όμως αυτά δεν ήταν αρκετά και για αυτό οι πελάτες αυτό έσπασαν και δυο μπιντέδες.

Διαβάστε επίσης:

Καβγάς Μαυροειδάκου – Παγώνη για τον οδηγό του γερανού: «Άριστα έκανε ο συνάδελφος» – «Αν ήταν το παιδί σας εκεί;» (videos)

Κορωνοϊός: Ποια μέτρα παραμένουν σε ισχύ – Τι θα γίνει από Σεπτέμβρη (Video)

Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος: Χωρίς εξαερισμό εδώ και οκτώ χρόνια ο σταθμός της Ομόνοιας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 00:44