search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:33
MENU CLOSE

Βρετανία: Σκάνδαλο trafficking χτυπάει την πόρτα του παλατιού – Ξανά στο επίκεντρο η δούκισσα Σάρα Φέργκιουσον

20.03.2023 13:44
sarah_ferguson_new

Άλλο ένα σκάνδαλο χτυπάει εμμέσως την πόρτα του παλατιού στο Λονδίνο, καθώς ένας δισεκατομμυριούχος φίλος της δούκισσας του Γιορκ μηνύθηκε για χρηματοδότηση κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών.

Στο σκάνδαλο πρωταγωνιστεί ο Τεξανός δισεκατομμυριούχος Τράμελ Κρόου Τζούνιορ, 72 ετών, νέος φίλος της 63χρονης Σάρα Φέργκιουσον, η οποία μάλιστα μετέβη στις ΗΠΑ για να το συναντήσει. Η περιουσία του νέου φίλου της δούκισσας του Γιορκ υπολογίζεται στις 6 δισεκατομμύρια λίρες.

Ο δισεκατομμυριούχος που αναπτύσσει δράση ως φιλάνθρωπος και υπέρμαχος πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος είναι αντιμέτωπος με μηνύσεις που κατέθεσαν δύο γυναίκες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι υπέστησαν σεξουαλική βία από κύκλωμα που χρηματοδοτούσε ο Τράμελ Κρόου Τζούνιορ.

Πρόκειται για άλλο ένα ντροπιαστικό επεισόδιο για τους Γιορκ – όπως γράφει η Sun – μετά το σκάνδαλο σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών στο οποίο ενεπλάκη ο πρώην σύζυγος της Σάρα Φέργκιουσον, πρίγκιπας Άντριου.

Δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή της η Sun δείχνουν ότι οι δύο γυναίκες μήνυσαν τον Κρόου και κάποια άτομα που κατονομάζουν ως συνεργούς τους, στην Καλιφόρνια, τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι δύο γυναίκες, το κύκλωμα χρησιμοποιούσε γιατρούς που συνταγογραφούσαν φάρμακα, με τα οποία οι γυναίκες γίνονταν υποχείρια των μελών του κυκλώματος.

«Ο Κρόου διατηρούσε αυτά που αποκαλούσε δωμάτια εσωρούχων σε κάθε ακίνητο που του ανήκει, στα οποία είχε μια σειρά εσωρούχων για γυναίκες που φιλοξενούσε και υποδήματα που τα χαρακτήριζε παπούτσια στρίπερ», αναφέρουν στη μήνυσή τους οι δύο γυναίκες.

Ο δικηγόρος του Κρόου, Κεν Στόουν, χαρακτήρισε τις κατηγορίες «παράλογες και απολύτως λανθασμένες».

Εκπρόσωπος της Σάρα Φέργκιουσον δήλωσε ότι «η δούκισσα συναντήθηκε μόνο μία φορά με τον κύριο Κρόου, παρουσία και άλλων, για να συζητήσει περιβαλλοντικά θέματα». Με βάση τα λεγόμενα του εκπροσώπου, η κυρία Φέργκιουσον δεν είχε γνώση των κατηγοριών και δεν προτίθεται να τον ξανασυναντήσει.

Ο δικηγόρος του Κεν Κρόου δήλωσε στην Sun ότι «η ιστορία αυτή είναι ενοχλητική και σχηματίζει την εικόνα μιας σειράς ταραγμένων και διαλυμένων σχέσεων ζευγαριών». «Ωστόσο τα γεγονότα που συνδέουν τον πελάτη μας και πολλούς άλλους με αυτή την ιστορία είναι παράλογα και κατάφωρα ψεύτικα». Εξέφρασε δε, την βεβαιότητα ότι αυτά θα ξεκαθαρίσουν στη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας.

Η επίσκεψη της Σάρα Φέργκιουσον στον κ. Κρόου έγινε καθώς ο πρώην σύζυγός της, Άντριου, φοβάται ότι θα χάσει της αξίας 30 εκατομμυρίων βασιλική κατοικία του στο Γουίνδσορ. Ο 63χρονος Άντριου φοβάται επίσης ότι μπορεί να χάσει το ετήσιο επίδομα ύψους 249.000 λιρών, με πρωτοβουλία του βασιλιά Καρόλου.

Διαβάστε επίσης:

UNICEF: Χίλια παιδιά κάτω των 5 ετών πεθαίνουν κάθε μέρα από μολυσμένο νερό

Μεντβέντεφ για δίωξη Πούτιν: Θα υπάρξουν «τερατώδεις» συνέπειες για το Διεθνές Δίκαιο

Γαλλία: Αντιμέτωπος με δύο προτάσεις μομφής σήμερα ο Μακρόν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:24