Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα, Πέμπτη 23/3, τα μέλη του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).
Η απεργία ξεκίνησε στις 6 το πρωί σήμερα και ταξί θα επανέλθουν στους δρόμους στις 6 το πρωί της Παρασκευής.
Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες και οι οδηγοί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στη Λεωφόρο Καβάλας και πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΑΤΑ η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί.
Η ανακοίνωση του συνδικάτου των ταξί:
«Συνάδελφοι, ιδιοκτήτες και οδηγοί. Σε αυτό τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί. Από αυτή την μάχη δεν πρέπει να λείπει κανείς.
-Βιώνουμε καθημερινά την απληστία και τη μανία για μεγαλύτερο κέρδος, από εταιρείες που -παράνομα- παρέχουν υπηρεσίες αστικής μεταφοράς και κλέβουν το μεταφορικό μας έργο.
-Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου και αγνοεί επιδεικτικά τα αιτήματά μας. Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, τα ταξί της Αθήνας θα υπενθυμίσουν στο Υπουργείο Μεταφορών,
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10 π.μ. ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Η απεργία θα αρχίσει στις 06.00 το πρωί της Πέμπτης και θα ολοκληρωθεί στις 06.00 το πρωί της Παρασκευής».
Διαβάστε επίσης:
Σεισμός 4,4 Ρίχτερ κοντά στα Ιωάννινα τα ξημερώματα – Πολλοί μετασεισμοί
Κηφισιά: Βίντεο -ντοκουμέντο με το «δράκο» που επιτίθεται σε οκτάχρονο κορίτσι
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.