search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:26
MENU CLOSE

Χρήστος Πολίτης: Απάντησε στην Κάτια Δανδουλάκη – «Στη ζωή μου δεν έχω μισήσει ποτέ άνθρωπο» (Video)

23.03.2023 16:43
politis-dandoulaki-new

Ο Χρήστος Πολίτης απάντησε στην Κάτια Δανδουλάκη, η οποία σε συνέντευξή της ανέφερε πως ο συνάδελφός της τη «μισεί».

Ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά, πως «δεν έχει μισήσει ποτέ στη ζωή του κανέναν άνθρωπο». «Το μίσος είναι λίγο κακόγουστο πράγμα. Δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είπα απλά ότι δεν θέλω να αναφέρεται σε εμένα καθόλου, είπα να σταματήσει αυτό το σίριαλ. Μάλιστα, μου είχαν πει ότι ο κύριος Λιάγκας έκανε μία πολύ σωστή τοποθέτηση, ότι δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο για μένα η κα Δανδουλάκη. Δηλαδή ότι είχα το ακαταλόγιστο γιατί είμαι ψυχοπαθής, κάτι τέτοιο νομίζω», συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε πως ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, όμως όχι να τον κατηγορεί αδίκως, επειδή απλώς θέλησε να ξεκόψει από κάποιους.

«Εγώ δεν μισώ κανέναν. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Απλά εγώ δεν μισώ κανέναν. Σε όλη μου τη ζωή δεν έχω μισήσει. Έχω ξεκόψει από ανθρώπους, έχω αδιαφορήσει για ανθρώπους που δεν ήταν εντάξει για μένα, αλλά μίσος δεν έχω νιώσει για κανέναν άνθρωπο. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω μισήσει άνθρωπο. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Ευθυμιάδης: Όταν έπαιζα στο  «Ντόλτσε Βίτα» ήμουν στα όρια της κατάθλιψης

Ζιζέλ Μπούντχεν: Δεν αποκλείει την επιστροφή της στην πασαρέλα (Photos)

Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: «Η στήριξη της ελληνικής ομογένειας ήταν συγκινητική»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:26