search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:01
MENU CLOSE

Γκολ στην τηλεθέαση κατάφερε η «Γη της ελιάς»

24.03.2023 18:18
i gi tiw elias987- new

Στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024 αναμετρήθηκαν χθες  στο γήπεδο «Ντιέγκο Μαραντόνα» της Νάπολη η Ιταλία με την Αγγλία και την αναμέτρηση έδειξε ζωντανά ο Alpha. E, κέρδισε η… «Γη της ελιάς».

Το ματς αν και ήταν μια άτυπη ρεβάνς του τελικού της προηγούμενης διοργάνωσης στον οποία η Ιταλία πήρε το τρόπαιο, όμως οι περισσότεροι προτίμησαν τη σειρά του Mega και στο καπάκι το «Μαύρο ρόδο».

Πολλά περιθώρια διάκρισης δεν υπήρχαν για την ποδοσφαιρική αναμέτρηση διότι στον Σκάι εν τω μεταξύ είχε τους «σκυλοκαβγάδες» του «Survivor all star».

Πάντως δεύτερη επιλογή της ημέρας ήταν το επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών».

Με ανεβασμένη τηλεθέαση και στην πέμπτη θέση η εκπομπή «Ράδιο αρβύλα». Σχεδόν όσοι είδαν τη σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 συνέχισαν στο κανάλι χάρη στη σειρά «Σέρρες» του Γιώργο Καπουτζίδη, η οποία από τη μία ημέρα στην άλλη είδε τον δείκτη τηλεθέασης της Nielsen να σκαρφαλώνει από το 5,4% στο 7%.

Σχεδόν μαζί «έπεσαν» στο νήμα τηλεθέασης οι εκπομπές «Ο τροχός της τύχης», «Έρωτας φυγάς», το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και το «MasterChef».

Διαβάστε επίσης:

Καγιά: «Θα κάνω lifting προσώπου» (video)

Τηλεόραση 2023: Όπισθεν ολοταχώς με αφορμή την δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Προκριματικά Euro 2024: Μονόδρομος για την Εθνική το νικηφόρο ξεκίνημα κόντρα στο Γιβραλτάρ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:59