search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 03:21
MENU CLOSE

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο προπονητής ταε κβον ντο για τους 5 βιασμούς ανηλίκων

27.03.2023 15:54
tae-kwon-do-illioupoli_2

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο προπονητής τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη μετά την απολογία του, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, αθλητριών του.

Ο κατηγορούμενος, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, επί σχεδόν οκτώ ώρες έδωσε την δική του εκδοχή έναντι του βαρύτατου κατηγορητηρίου που συντάχθηκε μετά τα όσα κατήγγειλαν στις αρχές οι πέντε, ενήλικες πλέον, πρώην αθλήτριες του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τού προπονητή, οι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να εκκινούν το 2009 και σε ό,τι αφορά τις πέντε καταγγέλλουσες να διαρκούν έως το 2020.

Ο 44χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Όπως εκτιμάται μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για προφυλάκιση του 44χρονου, θα δοθεί έγκριση των εισαγγελικών αρχών για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ο κατηγορούμενος προπονητής «τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων».

Βίαιο παρελθόν

Στο μεταξύ, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του προπονητή. Άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της πρώην συζύγου του τον περιγράφουν ως βίαιο που την είχε χτυπήσει επανειλημμένως και υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει κοροϊδέψει πάρα πολλές οικογένειες.

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Απειλές από ένοπλους μπράβους κατήγγειλε η πρόεδρος των αρχαιολόγων (videos)

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε γνωστός τράπερ έξω από σινεμά (Video)

Ηράκλειο: Σήμερα η κηδεία της 22χρονης αθλήτριας – «Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, έφυγε άδικα» λέει η μητέρα της (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34