search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:04
MENU CLOSE

Ευρυδίκη για διαφήμιση JUMBO – «Είναι δυνατόν να έχει μετανιώσει ο Θεοφάνους;» (Video)

30.03.2023 13:08
eyrydiki-new

«Πυρά» από καλλιτέχνες και μη, δέχεται αυτό το διάστημα ο Γιώργος Θεοφάνους με αφορμή τα δικαιώματα του τραγουδιού «Φεγγάρι μου» που παραχώρησε για διαφήμιση των Jumbo.

Πρόκειται για ένα επιτυχημένο κομμάτι που ερμήνευσε η Νατάσα Θεοδωρίδου και που στην εν λόγω διαφήμιση τραγουδά ο Τάσος Μπουγάς σε μία πολύ διαφορετική εκδοχή…

Οι στίχοι άλλαξαν, με τον τραγουδιστή να τάσσεται κατά των vegan που εξαιτίας τους, «εκδιώχθηκε» στο Φεγγάρι. Η συγκεκριμένη χρήση του τραγουδιού δυσαρέστησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που κατηγόρησαν τον δημιουργό Γιώργο Θεοφάνους.

Η πρώην σύζυγός του, Ευρυδίκη, τοποθετήθηκε σχετικά, στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αναφέροντας τα εξής:

«Είναι δυνατόν να έχει μετανιώσει ο Γιώργος (Θεοφάνους); Αλίμονο! Ας δούμε τα πράγματα όπως πρέπει, με χιούμορ. Τα σχόλια προκλήθηκαν γιατί δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε, είμαστε αργόσχολοι μάλλον. Τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς τους και θα πρέπει να το σεβόμαστε όλοι. Αλίμονο αν περιμένω από έναν δημιουργό που μου χαρίζει ένα τραγούδι να με ρωτήσει τι θα το κάνει αργότερα. Ό,τι θέλει μπορεί να το κάνει. Δε δηλώνω δημιουργός αλλά έχω γράψει 5-10 τραγούδια. Αυτά είναι δικά μου» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτι Πέρι: «Είμαι νηφάλια από αλκοόλ εδώ και πέντε εβδομάδες»

Super Κική: «Βγήκε ο γελοίος ο Λιάγκας και σχολίασε πως εγώ είπα ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο» (Video)

Συγκλόνισε η Μελίνα Κανά: «Έπαθα έμφραγμα στη σκηνή, πήρα παυσίπονο κι έβγαλα όλο το πρόγραμμα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:03