search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:50
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Εξηγήσεις για το μαξιλάρι των 37 δισ.  – «Να μην παραλάβουμε άδεια ταμεία» 

30.03.2023 06:30
syriza_grafeia_new

Στην επικαιρότητα θα φέρει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ το μαξιλάρι των 37 δισ που παρέδωσε το 2019 στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Μπορεί η χθεσινή ημέρα να ήταν καλή για τα ελληνικά ομόλογα καθώς το Δημόσιο άντλησε 2,5 δισ. ευρώ με το «αλμυρό» βέβαια επιτόκιο στο 3,92%  αλλά το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ετοιμάζει επίθεση με το ερώτημα: «που είναι τα 37 δισ. του μαξιλαριού». 

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει εξηγήσεις τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και από τον Χρήστο Σταϊκούρα για το που βρίσκονται τα χρήματα που άφησαν στο ελληνικό ταμείο. 

Πληροφορίες της στήλης θέλουν τους οικονομολόγους του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν «φύλλο και φτερό» όλες τις ενέργειες των τελευταίων χρόνων του Υπουργείου Οικονομικών. Όπως λένε, «δε θέλουν να την πατήσουν όπως με τη διακυβέρνηση Σαμαρά που παρέλαβαν άδεια ταμεία»

Με λίγα λόγια από τη μία η κυβέρνηση θα μιλάει για επενδυτική βαθμίδα από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ θα φωνάζει για τα ταμεία του κράτους αλλά και την μείωση των καταθέσεων. Και σε αυτές τις εκλογές η οικονομία στο επίκεντρο. 

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Φοβούνται αποστασίες βουλευτών – Προάγγελος μετεκλογικών εξελίξεων η ρήξη με Λοβέρδο; 

Εκλογές: Ο Λάκης Γαβαλάς σε προεκλογική ομιλία υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ 

Αλέξης Τσίπρας: Το σχόλιο για τα γαλλικά του Κουτσούμπα – «Έχει πολύ καλή προφορά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:48