search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:46
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Φοβούνται αποστασίες βουλευτών – Προάγγελος μετεκλογικών εξελίξεων η ρήξη με Λοβέρδο; 

29.03.2023 06:30
PASOK

Στρατηγική πρώτης κάλπης φαίνεται να έχει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας αλλά βλέπει συνεχή «πυρά» από Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν λείπουν και οι εσωκομματικοί τριγμοί.  

Το ρεπορτάζ μας, θέλει τους συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη στη Χαριλάου Τρικούπη να μην ενοχλούνται από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, καθώς όπως λένε με αυτό τον τρόπο το κόμμα τους βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πολιτικής επικαιρότητας. 

Παρά ταύτα ο Νίκος Ανδρουλάκης σε μια προσπάθεια να αποφορτιστεί το κλίμα φαίνεται ότι αναζητά εναγωνίως μία «βαλβίδα αποσυμπίεσης», την οποία δεν την βρήκε ούτε στη χθεσινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ. 

Όλα αυτά την ώρα που «φουντώνει» η καχυποψία για αποστασίες βουλευτών. Μάλιστα μια αποστροφή στα λεγόμενα του πρωθυπουργού από τη Λαμία για «κυβερνήσεις πλειοψηφίας από ένα κόμμα και όχι από ένα χρώμα» ανάγκασε το ΠΑΣΟΚ να απαντήσει σε έντονο ύφος: «Μετά το χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη, ο κ. Μητσοτάκης με εικαστικές προσεγγίσεις επιχειρεί να καμουφλάρει τις οικογενειακές του παραδόσεις. Όμως, το 2023 δεν είναι 1965. Να είναι σίγουρος πως ο ελληνικός λαός δεν θα κάνει ανεκτές τέτοιες μεθοδεύσεις». Πράγμα που επανέλαβε και ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δημήτρης Μάντζος.   

Όσον αφορά τον Ανδρέα Λοβέρδο αναφερόμενος στις δηλώσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε: «Το άτομο που το είπε αυτό, έχει ήδη διαγραφεί στο παρελθόν», επιβεβαιώνοντας και το χθεσινό ρεπορτάζ της στήλης μας

Διαβάστε επίσης:

Βουλή – Τέμπη: Δεκτό κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τα μέτρα στήριξης των θυμάτων

Τραγωδία στα Τέμπη: Ελεύθερος υπό όρους και ο έμπειρος σταθμάρχης

Οικονόμου για εκλογές: «Όχι» σε τρίτες κάλπες, ολομέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:44