search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:39
MENU CLOSE

Γαλλία: Διέρρευσε το εξώφυλλο του Playboy με την υφυπουργό του Μακρόν (Photo)

02.04.2023 13:20
siapa_new

Μια γεύση από το τεύχος του Playboy που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα στη Γαλλία, με την υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρλέν Σιαπά στο εξώφυλλο έδωσε Paris Match.

Την ώρα η Γαλλία «φλέγεται» από τις συνεχείς διαδηλώσεις για το συνταξιοδοτικό με τους πολίτε στους δρόμους, η Σιαπά επιχείρησε να αιτιολογήσει την απόφαση της, λέγοντας πως «έκανε το εξώφυλλο στο πλαίσιο μιας μεγάλης συνέντευξης, 12 σελίδων, που αφορά κυρίως την ελευθερία των γυναικών, τον φεμινισμό, την πολιτική και τη λογοτεχνία».

Βουλευτές της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για «πρόκληση», σημειώνοντας ωστόσο πως τίποτα δεν τους προκαλεί έκπληξη καθώς από εκείνη τα περίμεναν όλα.

«H υπεράσπιση του δικαιώματος των γυναικών να διαθέτουν το σώμα τους, αφορά τα πάντα και πάντοτε. Στη Γαλλία οι γυναίκες είναι ελεύθερες. Με όλο τον σεβασμο στους οπισθοδρομικούς και στους υποκριτές», απάντησε με νέα ανάρτησή της στο twitter, το Σάββατο, η Μαρλέν Σιάπα.

Διαβάστε επίσης:

Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου: Σάλος με φωτογραφία που τον δείχνει να πατάει χαλάκι προσευχής με παπούτσια

Ευρωπαϊκή Ένωση: Συνθετικά καύσιμα με νερό και διοξείδιο του άνθρακα από το 2035

Βουλγαρία: Ξανά στις κάλπες για 5η φορά μέσα σε δύο χρόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:39