search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 22:58
MENU CLOSE

Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου: Σάλος με φωτογραφία που τον δείχνει να πατάει χαλάκι προσευχής με παπούτσια

02.04.2023 11:13
turkia

Ανεβαίνει κι άλλο το πολιτικό θερμόμετρο στην Τουρκία ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις προεδρικές εκλογές της 14ης Μαΐου.

Ερντογάν και Κιλιτσντάρογλου προσπαθούν να «κερδίσουν» ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι ψηφοφόρων, με τον δεύτερο να προηγείται στις δημοσκοπήσεις και να μπαίνει στο στόχαστρο του τούρκου προέδρου εξαιτίας φωτογραφίας που τον απαθανατίζει να πατά με τα παπούτσια πάνω σε χαλάκι προσευχής.

Το κόμμα Ερντογάν κατηγόρησε τον αντίπαλο του για θρησκευτική ασέβεια.

Από την πλευρά του το CHP εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δικαιολόγησε τον πρόεδρο του κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, αναφέροντας ότι δεν είδε το χαλάκι λόγω της έντασης και της βιασύνης όσων ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου απολογήθηκε με ανάρτησή του στα social media, επισημαίνοντας πως δεν είχε δει το χαλί προσευχής. Ξεκαθάρισε μάλιστα πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν, πολύ περισσότερο το έθνος της Τουρκίας και την πίστη των συμπατριωτών του.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωπαϊκή Ένωση: Συνθετικά καύσιμα με νερό και διοξείδιο του άνθρακα από το 2035

Βουλγαρία: Ξανά στις κάλπες για 5η φορά μέσα σε δύο χρόνια

Wall Street Journal: Μήνυμα στη Μόσχα – «Αφήστε ελεύθερο τον ανταποκριτή μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 22:51