search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:19
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απάντηση που αρνήθηκε να δώσει – «Θα με καταδικάσει η ελληνική τηλεόραση» (Video)

03.04.2023 13:41
mikroytsikos-new

Τη δυσαρέσκειά του σχετικά με τον σάλο που ξέσπασε έπειτα από τις δηλώσεις του για τη σχέση που διατηρούσε με την Όλγα Τρέμη κατά το παρελθόν, εξέφρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Με αφορμή μια ερώτηση που δέχτηκε στον αέρα της εκπομπής από την Κατερίνα Καινούργιου αναφορικά με τους γάμους που έχει πραγματοποιήσει, ο παρουσιαστής αρνήθηκε να δώσει κάποια απάντηση, υποστηρίζοντας πως οτιδήποτε και να πει, η ελληνική τηλεόραση θα τον καταδικάσει.

Μάλιστα, έκανε λόγο για ηθικολόγους που σκοπό έχουν να καλύψουν τις δικές τους ανομίες, ενώ τόνισε ότι θα απέχει για κάποιο καιρό από παρόμοιους σχολιασμούς.

«Δε μπορώ να μιλήσω, γιατί θα με καταδικάσει η ελληνική τηλεόραση. Μόλις μιλήσεις για κάτι, όλοι οι ηθικολόγοι και όλοι όσοι θέλουν να καλύψουν τις ανομίες τους βγαίνουν και λένε… κριτική να σου κάνουν αλλά όχι αυτή την επίθεση. Τελεία.

Άρα σε επίπεδο προσωπικών θα απέχω ένα χρονικό διάστημα, μέχρι να ξαναβγούν τα σαλιγκάρια έξω να περπατήσουν» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Μαραντίνης: Πήρε δάνειο από την τράπεζα για να αποπληρώσει τη διατροφή για τα παιδιά του (Video)

Γιώργος Λιάνης: Σπάει τη σιωπή του για όσα είπε για τη Βουγιουκλάκη και τις κατηγορίες – Θα δικαστώ για τη λέξη «παρ’το»; (Video)

Κρις Μπράουν: Χτύπησε μουσικό παραγωγό στο κεφάλι με μπουκάλι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07