search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:38
MENU CLOSE

ΟΑΣΑ: Νέα στάση εργασίας αύριο Πέμπτη σε λεωφορεία και τρόλεϊ

05.04.2023 12:33
leoforeio new

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα μείνει για πέντε ώρες και την Πέμπτη το λεκανοπέδιο της Αττικής καθώς οι εργαζόμενοι στην ΟΣΥ (θυγατρική του ΟΑΣΑ για τις οδικές συγκοινωνίες) ανακοίνωσαν νέα στάση εργασίας.

Η στάση εργασίας της Πέμπτης θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 4 το απόγευμα. Θα είναι διαφορετικές ώρες σε σχέση με σήμερα.

Σημειώνεται ότι κανονικά θα κινηθούν λεωφορειακές γραμμές των προαστίων οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ που έχουν προχωρήσει σε στάσεις εργασίας όλες τις ημέρες της εβδομάδας που προηγήθηκαν, «απαιτούν συγκοινωνίες ασφαλείας, σύγχρονες, ποιοτικές, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή».

Παράλληλα ζητούν «να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της διοίκησης του ΟΑΣΑ και του υπουργείου Μεταφορών όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζομένους».

Διαβάστε επίσης

Αμφιλοχία: 17χρονη πέθανε ξαφνικά μπροστά στα μάτια του πατέρα της

Καλύβια: Συνελήφθη οδηγός σχολικού λεωφορείου με 40 μαθητές – Του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα γιατί… οδηγούσε μεθυσμένος!

Άκης Τσελέντης: «Πόσο χαζός πρέπει να είσαι για να πιστέψεις το πρωταπριλιάτικο αστείο που έκανα για τη Σαντορίνη» (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38