search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:09
MENU CLOSE

Πατέρας Αντώνιος: «Περιμένω να μπει φυλακή και να πληρώσει» – Ξεσπά η μητέρα του 15χρονου (Video)

08.04.2023 13:34
KIVWTOSKOSMOU2211_new

«Μια πρώτη δικαίωση» χαρακτηρίζει η μητέρα του 15χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του ιερέα για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

«Περιμένω όμως να μπει φυλακή και να πληρώσει για αυτά που έκανε στον γιο μου. Από την αρχή, πίστεψα όσα μου περιέγραψε και ό,τι βίωσε δίπλα σε αυτόν τον παπά. Το παιδί μου είναι χάλια ψυχολογικά. Προσπαθώ να τον έχω όσο μπορώ ήρεμο», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega.

Ο συνήγορος του 15χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε τα παιδιά τώρα δικαιώνονται.

«Η κ. Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ασέλγεια παρά το ότι κυκλοφορούσαν πληροφορίες πως δεν θα ασκηθούν. Είναι βαρύτατη η κατηγορία και αυτό που ζητάει η μητέρα είναι η προφυλάκιση του ιερέα η οποία είναι μία επούλωση των τραυμάτων των παιδιών, εκμεταλλεύτηκε τα ανήλικα τέκνα για να κάνει ασελγείς πράξεις. Το παιδί είναι συνεχώς με τη μητέρα του καθώς δεν μπορεί να βρίσκεται στη δομή της (Κιβωτού του Κόσμου) πλέον. Αυτό που μου μεταφέρει είναι πως δεν θα πάψει να αγωνίζεται μέχρι να υπάρξει η προφυλάκιση του ιερέα. Είχε δεχτεί απειλές για να αλλάξει τις καταγγελίες από μέλη που ανήκαν στη δομή. Είναι τα μέλη που διώκονται τώρα για ποινικές πράξεις. Μετά το Πάσχα θα κληθεί να καταθέσει ο πατέρας Αντώνιος», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει ο Κούγιας: Μια ερώτηση έκανα στον «περίεργο» Ηλιάδη, γιατί προσπαθούσε να πείσει τους γονείς να γίνουν δωρητές οργάνων

Θεσσαλονίκη: Χρησιμοποιούσαν τα παιδιά τους ως «βαποράκια»

Ιωάννινα: 8 συλλήψεις για την άγρια συμπλοκή οπαδών – Βίντεο ντοκουμέντο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:09