search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:42
MENU CLOSE

Ταύρος: Κρίσιμες ώρες για τον 16χρονο που έπεσε στις γραμμές του προαστιακού

08.04.2023 07:57
proastiakos-new

Διασωληνωμένος στο «Τζάνειο», σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται ο 16χρονος που έπεσε, το απόγευμα της Παρασκευής, στις γραμμές του προαστιακού και παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία.

Το ατύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Μηθύμνης, στην περιοχή του Ταύρου.

Ο οδηγός του συρμού φέρεται να υποστήριξε ότι το αγόρι πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και ο ίδιος δεν πρόλαβε να φρενάρει.

«Αφύλακτη διάβαση χωρίς φωτισμό»

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν, κάτοικοι της περιοχής το συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. «Είναι αφύλακτη διάβαση χωρίς φωτισμό», ενώ δεν υπάρχει φανάρι ώστε να ειδοποιεί οδηγούς και πεζούς για τη διέλευση τρένων παρά το γεγονός ότι δεκάδες παιδιά της περιοχής περνούν από εκεί για να πάνε σε φροντιστήρια και γήπεδα.

«Δεν υπάρχει καμία φύλαξη. Περνούν συνέχεια παιδιά ως και τις 11 το βράδυ. Πολλές φορές περνά το τρένο και δεν κατεβαίνουν καν οι μπάρες (σ.σ. στο σημείο είναι χειροκίνητες)», ανέφερε κάτοικος της περιοχής που μένει ακριβώς απέναντι από το σημείο. «Πρώτα ακούσαμε τις φωνές και μετά την κόρνα του τρένου», εξήγησε αναφερόμενη στο ατύχημα.

Ανακοίνωση για τις συνθήκες του ατυχήματος εξέδωσε αργά χθες το βράδυ η αστυνομία.

«Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία αναφορικά με τις συνθήκες του ατυχήματος που έλαβε χώρα λίγα λεπτά μετά τις 20.00 της 7-4-2023 πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης στην περιοχή του Ταύρου, αναφέρονται τα κάτωθι:

Ανήλικος ευρισκόμενος πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης, όταν κατέβηκαν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας, εισήλθε στη σιδηροδρομική γραμμή, αγνοώντας τόσο τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου που του σφύριζε να απομακρυνθεί, όσο και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας που έφτανε στο σημείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Συννεφιασμένο Σάββατο με τοπικές βροχές – Καταιγίδες την Κυριακή (Video)

Ιωάννινα: Τέσσερις τραυματίες μετά από άγρια συμπλοκή

Πέραμα: Σύλληψη 69χρονου για απάτη – Πλαστογράφησε διαθήκη για να αρπάξει περιουσία 3,8 εκατ. ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:39