search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 10:40
MENU CLOSE

Κρίστεν Στιούαρτ: Είχε γενέθλια και η αρραβωνιαστικιά της τής ευχήθηκε με ένα γλυκό ποστ

10.04.2023 10:32
KRISTEN

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε από το Twilight Saga Κρίστεν Στιούαρτ, είχε χτε 09 Απριλίου τα γενέθλιά της και η αρραβωνιαστικά της Ντίλαν Μάιερ της ευχήθηκε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram.

Η ηθοποιός έγινε 33 ετών και η επί χρόνια αγαπημένη της έγραψε στα social media: «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ», ανέφερε μεταξύ άλλων στο Instagram.

«Στην υγεία της αγαπημένης μου για τα γενέθλθιά της. Αγάπη μου σε αγαπώ περισσότερο από όλες τις φάσεις του φεγγαριού, όλες τις γάτες του Λος Άντζελες». Η Μάιερ πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι πρόσθεσε ακόμα ότι: «Κάποιοι μπορεί να πουν ότι η αγάπη αυτή είναι υπερβολική, αλλά εγώ λέω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν σκέφτονται με την καρδιά- είναι τετράγωνοι. Χρόνια πολλά σε αγαπώ τόσο πολύ».

Η Κρίστεν και η Ντίλαν γνωρίστηκαν τον Νοέμβρη του 2019 και αρραβωνιάστηκαν το 2021, ενώ συχνά μοιράζονται στιγμιότυπα με τις προσωπικές τους στιγμές στα social media.

Διαβάστε ακόμα:

Καίτη Γκρέυ: Εύχεται καλό Πάσχα στο Tik Tok (video)

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψαν ότι έχασαν το πρώτο τους μωρό (Video)

Lasse Wellander: Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο κιθαρίστας των θρυλικών ABBA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 10:39