search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:48
MENU CLOSE

Πεντέλη: «Δεν θυμάμαι να το έκανα, συγγνώμη» λέει ο 50χρονος γιος των ηλικιωμένων που τους ξυλοφόρτωνε

10.04.2023 20:20
50xronos penteli- xylodarmos- new

Μετανοημένος εμφανίζεται τώρα ο 50χρονος γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού από την Πεντέλη που σε βίντεο που κυκλοφόρησε εμφανιζόταν να απειλεί και να βιαιοπραγεί κατά των γονιών του.

Μιλώντας στην εκπομπή LiveNews ο 50χρονος, μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν θυμάται να έχει χτυπήσει τους γονείς του και στη συνέχεια υπογράμμισε πως «αν έχει γίνει κάτι τέτοιο», ζητάει «ταπεινά συγγνώμη».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται πως οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν ιδιαίτερα τεταμένες λόγω οικονομικών ζητημάτων, ενώ αποκαλύφθηκε πως η κακοποίηση του ζευγαριού από τον 50χρονο γίνεται συστηματικά τα τελευταία δέκα χρόνια.

«Το βίντεο που βλέπω να πετάω εγώ τη μητέρα μου στο κρεβάτι, ναι, είμαι εγώ. Να τους έχω χτυπήσει εγώ, προσωπικά δεν το θυμάμαι. Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω τι να πω. Εγώ ζητάω συγγνώμη, ταπεινά κιόλας, απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου πώς ξέφυγα κι έφθασα σε αυτό το σημείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες ότι έχω καταστρέψει το σπίτι»

Παράλληλα, σχετικά με τις ζημιές στο σπίτι, αρνήθηκε ότι τις έχει κάνει ο ίδιος, λέγοντας: «Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες ότι έχω καταστρέψει εγώ το σπίτι. Όσο για τα χτυπήματα, δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω συμμετάσχει σε αυτά, αλλά δεν είναι χτυπήματα που ήθελα να προκαλέσουν ζημιά. Πήγα να μιλήσω με τον πατέρα μου όπως μου ζήτησε, έχασα τον έλεγχο κι έγινε αυτό που έγινε. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος, αλλά κάποια στιγμή ξέφυγα».

«Μου έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα να μετοικήσω από την κατοικία των γονιών μου, να μην τους πλησιάζω και να μην τους ενοχλώ με οποιοδήποτε μέσο. Προσπαθώ να κάνω οτιδήποτε δυνατόν να τηρήσω αυτούς τους όρους. Τα παιδιά μου τα βλέπω έξω, εκτός πολυκατοικίας, για να μη δημιουργηθεί κάποιο άλλο θέμα», πρόσθεσε ο 50χρονος.

Για το βίντεο, στο οποίο φαίνεται να προσπάθησε να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα, έξω από την κρεβατοκάμαρα των γονιών του, με συνέπεια να βγαίνει έξω και να φωνάζει βοήθεια ο πατέρας του, ο 50χρονος δήλωσε ότι «είναι ένα στημένο περιστατικό».

Διαβάστε επίσης:

Πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ του Snik ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά με περιπολικό

Hellenic Train: Για απόπειρα εξαγοράς των συγγενών των θυμάτων καταγγέλλει τη διοίκηση ο δικηγόρος των οικογενειών

ΤΕΕ: Παρέμβαση του προέδρου για την εκτός σχεδίου δόμηση και την εξέλιξη του χωρικού σχεδιασμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:46