search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:15
MENU CLOSE

Μπιμπίλας αποθεώνει Κωνσταντοπούλου: «Φέρτε τη Ζωή στη νέα Βουλή»

11.04.2023 09:23
Mpimpilas-Zoi_new

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανακοίνωσε πως ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας θα κατέβει υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας.

Έκτοτε, ο δημοφιλής ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ανεβάζει συνέχει φωτογραφικά στιγμιότυπα με την πρόεδρο του κόμματος από τις κοινές τους εμφανίσεις.

Το βράδυ της Δευτέρας 10 Απριλίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε μέσα από το προφίλ του νέα τους φωτογραφία. Στη λεζάντα της δημοσίευσης, έγραψε:

«Κόντρα στους μεγάλους μονομάχους που δεν είναι πια τόσο μεγάλοι….Στην νέα Βουλή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου που δεν διστάζει να λέει την αλήθεια.. Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε αγωνίζεται για τα δίκαια του λαού… Φέρτε την Ζωή στην νέα Βουλή».

Στα τέλη του Φεβρουαρίου, ο ηθοποιός είχε ανεβάσει και μια selfie με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην κοπή της πίτας του κόμματος.

Μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Σήμερα κόβοντας την πίτα μας για το 2023 ξεκινάμε τον αγώνα για να μπει στην νέα βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και η άξια Ζωή Κωνσταντοπούλου. Γνήσια φωνή αλήθειας, σοβαρότητας, τιμιότητάς αυστηρότητας αγάπης για την πατρίδα».

Διαβάστε ακόμα:

Η γυναίκα του Μπρους Γουίλις εξομολογείται: «Φροντίζω τους πάντες και σπάνια βρίσκω χρόνο για εμένα»

Survivor All Star: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Αφροδίτη Σκαφίδα – Υπέστη αλλεργικό σοκ, ξύπνησε παραμορφωμένη (Videos)

Λένα Δροσάκη: Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη – Η «αινιγματική» της ανάρτηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48