search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 11:24
MENU CLOSE

Γιώργος Παπαδάκης: «Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις» – Χαμός στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» (Video)

11.04.2023 13:01
papadakis-new

Μεγάλη ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», το πρωί της Μ. Τρίτης, με καλεσμένους τον δημοσιογράφο της «Αυγής» Ανδρέα Πετρόπουλο και την υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη.

Η ένταση ξεκίνησε στο πλαίσιο της συζήτησης για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη, όταν ο Ανδρέας Πετρόπουλος είπε στη Σοφία Βούλτεψη: «Ακούμε έναν ακροδεξιό λόγο τόση ώρα».

Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με τους παρουσιαστές να προσπαθούν μάταια να επαναφέρουν την ηρεμία. Όταν, εξαιτίας της έντασης αναγκάστηκαν να διακόψουν τη συζήτηση, ο Ανδρέας Πετρόπουλος παραπονέθηκε εντόνως μεταφέροντας την ένταση αυτή τη φορά πτρος τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου.

«Αυτά τα σόου τώρα Αντρέα εντάξει. Εγώ το έχω ξαναζήσει το έργο, μαζί σου πάλι κι εδώ γίνεται πάλι χωρίς λόγο. Στον ΑΝΤ1 σου απαγόρευσε κανένας να κάνεις ερώτηση; Είναι δυνατόν να το λες αυτό; Με αυτό που λες θες να παίξεις στο Twitter», του απάντησε η Μαρία Αναστασοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη να συμπληρώνει.

«Σε ό,τι αφορά εμάς είσαι άδικος. Δεν σου επιτρέπω. Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις. Εάν νομίζεις ότι με αυτό το θέμα ηρωοποιήσαι δημοσιογραφικά, φελλός είσαι δεν είσαι ήρωας. Έλα σε παρακαλώ πάρα πολύ που θα μου πεις για δεοντολογία. Εσύ πρέπει να μάθεις δεοντολογία».

Διαβάστε επίσης:

Star: Η τηλεθέαση της συνέντευξης Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο και τη Μάρα Ζαχαρέα

Πέθανε ο εκδότης Γιώργος Μπόμπολας

Γιατί όλοι δυσανασχετούν με τη νέα σειρά του BBC «Great Expectations»;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12