search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:33
MENU CLOSE

Λιάνα Κανέλλη για Κασιδιάρη: «Φαντάζεστε να έρθει μέσα στην Βουλή και να τον πλακώσω στα χαστούκια;» (video)

11.04.2023 14:32
liana-kanelli1

Στο ενδεχόμενο να δει πάλι από κοντά τον Ηλία Κασιδιάρη, με αφορμή την τροπολογία που ψηφίζεται στη Βουλή, κλήθηκε να απαντήσει η Λιάνα Κανέλλη στην εκπομπή Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Τσιμτσιλή ρώτησε τη βουλευτή εάν συμφωνεί με το μπλόκο που πάει να θέσει η κυβέρνηση ορίζοντας «δικλείδες ασφαλείας» απέναντι στο κόμμα του Κασιδιάρη.

«Είστε απ’ αυτούς που είναι υπέρ του μπλόκου της κυβέρνησης με την τροπολογία ή ότι είστε απ’ αυτούς που θεωρούν ότι ο κόσμος πρέπει να μαυρίσει ένα κόμμα Κασιδιάρη που θα μπει από την πίσω πόρτα στις εκλογές;»

Με τη βουλευτή να απαντά: «Είμαι από αυτούς που δεν τον αποκαλούν “κύριο” κι έχω κάθε δικαίωμα να μην τον αποκαλώ “κύριο”. Το Κασιδιάρης (σκέτο) και πολύ του είναι. Έχω λόγο πολύ μεγάλο και ιστορικό λόγο ως ΚΚΕ να μην εναποθέτω τις ελπίδες μου στις απαγορεύσεις, αλλά μόνο στον λαό. Η κυβέρνηση αν ήθελε να αποκλείσει τους φασίστες, ειδικά την εγκληματική οργάνωση την οποία εκπροσωπεί ο Κασιδιάρης έπρεπε πρώτα απ’ όλα να τελειώσει τη δίκη κι αυτή και την προηγούμενη. Αν είχε τελειώσει η δίκη και είχε καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Ενθυμούμενη το περιστατικό που είχε λάβει χώρα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης τη χαστούκισε είπε χαρακτηριστικά:

 «Αν δεν ψηφίσετε κι εσείς που είχατε το συμβάν με το χαστούκι, αυτό λέει πολλά», συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τότε είπε η Λιάνα Κανέλλη: «Φαντάζεστε εγώ να ήθελα να αντιμετωπίσω τον Κασιδιάρη δια απαγορεύσεως, δηλαδή να έρθει μέσα στην Βουλή και να τον πλακώσω στα χαστούκια; Όχι. Δεν θα γίνω εγώ τετράποδο, θα παραμείνω δίποδο. Μόνο έτσι αντιμετωπίζονται οι φασίστες και οι γυναίκες να το έχετε καλά στο μυαλό σας αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Άλκης Καμπανός – ιατροδικαστής Γαλεντέρης: «Δεν γίνετε να έχουμε πέντε αιτίες θανάτου» – Ποιο ήταν το μοιραίο χτύπημα (Video)

ΕΥΔΑΠ: Προειδοποιεί για πτώση της πίεσης του νερού λόγω τεχνικών εργασιών- Ποιες περιοχές αφορά

Πάτρα: Πήγαν να πουλήσουν 357 νεογέννητα κοτοπουλάκια – «Έφαγαν» γιγαντιαίο πρόστιμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:33