search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 04:09
MENU CLOSE

Στον αέρα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας – «Μπλόκο» από την αστυνομία Κύπρου για τη διεξαγωγή στη Λευκωσία

12.04.2023 16:01
kipello_elladas_0103_1200-700_new

Στον «αέρα» η διεξαγωγή του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η κυπριακή αστυνομία βάζει «μπλόκο» στη διεξαγωγή του στη Λευκωσία.

Αν και η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως το ματς ανάμεσα στους νικητές των ζευγαριών Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Λαμία θα διεξαχθεί στη Λευκωσία και το «ΓΣΠ», μετά από τη θετική απάντηση που ελήφθη από την Κυπριακή Ομοσπονδία, ωστόσο, οι αρχές της Κύπρου αρνούνται να συναινέσουν στην τέλεση του αγώνα λόγω αυξημένης επικινδυνότητας.

Σημειώνεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι δεν δέχεται να γίνει ο τελικός ούτε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, υπό τον φόβο επεισοδίων, με την ΕΠΟ να καλείται να βρει νέα έδρα για τη διεξαγωγή του τελικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυπριακής αστυνομίας:

«Σχετικά με το πιο πάνω θέμα, η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει ότι δεν μπορεί να απαντήσει θετικά, στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, στην Κύπρο.

Το ζήτημα απασχόλησε έντονα τα αρμόδια τμήματα της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας. Για το σκοπό αυτό, ζητήθηκαν επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την επικινδυνότητα της εν λόγω ποδοσφαιρικής συνάντησης. Οι πληροφορίες που λήφθηκαν είναι τέτοιες, που επιβάλλουν στην Αστυνομία, να μην συνηγορήσει στη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση της Αστυνομίας Κύπρου, λήφθηκε με μοναδικό γνώμονα τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών».

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Σίτι… φουλ για τρόπαιο, Ίντερ… απ΄ τα παλιά (Videos)

Nέο ρεκόρ σε δημοπρασία για τα παπούτσια του Μάικλ Τζόρνταν

Μπόρις Κλέιμαν: Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό, ισχυρίζεται ότι τον προκάλεσαν – Το χρονικό της σύλληψής του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16