search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:27
MENU CLOSE

Μόνικα Μπελούτσι: Στιγμιότυπα από την άφιξη της ηθοποιού στην Ελλάδα (Video/Photos)

12.04.2023 11:57
mpeloytsi-new

Στιγμιότυπα από την πρόσφατη επίσκεψη της Μόνικα Μπελούτσι στην Ελλάδα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με τη Χολιγουντιανή σταρ να μην κρύβει την αδυναμία που έχει στη χώρα μας, καθώς την επισκέπτεται συχνά είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για διακοπές.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της τελευταίας επίσκεψής της στην Αθήνα, ωστόσο, όπως ήταν λογικό, η παρουσία της Ιταλίδας σταρ δεν πέρασε απαρατήρητη από τον φακό των φωτογράφων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», η Μόνικα Μπελούτσι είναι πολύ πιθανό να έμεινε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», ώστοσο, η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Συγκεκριμένα, η Ιταλίδα σταρ έφτασε στη χώρα μας τέλη Μαρτίου με τον φωτογράφο Νίκο Ζότο να δημοσιεύει τα σχετικά στιγμιότυπα.

Ο φωτογραφικός του φακός απαθανάτισε τη Χολιγουντιανή σταρ να περπατά στο αεροδρόμιο, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και μαύρα γυαλιά ηλίου. Η ίδια έδειχνε, μάλιστα, ιδιαίτερα ευδιάθετη, χαμογελώντας με άνεση στον φακό.

Τα ταξίδια της Μπελούτσι στην Ελλάδα

Εκτός από την ελληνική πρωτεύουσα, η Μόνικα Μπελούτσι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί της Πάρου, αφού τα τελευταία χρόνια αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές της για τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Σε άλλη μια επίσκεψή της στη χώρα μας, τον Σεπτέμβριο του 2021, η Μόνικα Μπελούτσι είχε βρεθεί στην Αθήνα για την παρθενική της εμφάνιση στο Ηρώδειο, με μια παράσταση αφιερωμένη στην κορυφαία ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας, «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις», σε σκηνοθεσία Τομ Βολφ όπου μεταξύ άλλων, συνενατήθηκε με πολλούς Έλληνες celebrities.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Η συγκίνηση του Ηλία Κιαζόλι για την αδερφή του – Την έχασε όταν ήταν 13 χρονών

Αριάνα Γκράντε: Οι ερωτήσεις για την αλλαγή στην εμφάνισή της και το ξέσπασμά της στα social (Video)

Άννα Κουρή: Τα παιδικά χρόνια στο βελγικό Κονγκό, η ανεργία και ο ρόλος της Βάνας Δάγκα που τη «στοίχειωσε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42