search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:33
MENU CLOSE

Η Εύα Μέντες αποκάλυψε τον λόγο που δεν εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ

13.04.2023 13:14
eva-mentes1

Η 49χρονη ηθοποιός Εύα Μέντες απάντησε σε σχόλιο θαυμαστή της κάτω από τη φωτογραφία που ανάρτησε με τον άντρα της Ράιαν Γκόσλινγκ ρωτώντας τη γιατί δεν κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Αν και το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί κι έχουν αποκτήσει δύο κόρες, επιλέγουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αγαπητή ηθοποιός Εύα Μέντες μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την πρώτη ταινία που είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Ράιαν Γκόσλινγκ «The Place Beyond The Pines» και ρωτήθηκε από έναν θαυμαστή γιατί δεν εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί για τη νέα ταινία «Barbie» που πρωταγωνιστεί ο σύντροφός της.

Εκείνη του απάντησε πως ενώ δεν την ενοχλεί να δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram ή να βλέπει φωτογραφίες τους στα μέσα, δεν της αρέσει να εμφανίζεται μαζί με τον Γκόσλινγκ και να τραβούν πάνω τους την προσοχή. Είναι ο τρόπος της να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι το ζευγάρι έχει βρεθεί μόνο μία φορά μαζί στο κόκκινο χαλί, κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας τους ενώ συμπλήρωσε πως θα έκανε ευχαρίστως κι άλλη ταινία με τον σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης:

Πού θα περάσουν το Πάσχα οι Έλληνες celebrities (Photos)

Τάσος Κωστής για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Αυτός τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου»

Κιμ Καρντάσιαν: Η μόνη που θα πάει τελικά στο Μet Gala από την οικογένειά της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:29