search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:12
MENU CLOSE

Πού θα περάσουν το Πάσχα οι Έλληνες celebrities (Photos)

13.04.2023 12:24
diakopes-celebrities-new

Παραδοσιακά και οικογενειακά κοντά σε συγγενείς και φίλους επέλεξαν για ακόμη μια χρονιά να περάσουν το Πάσχα οι περισσότεροι Έλληνες celebrities, ταξιδεύοντας σε κοντινούς προορισμούς ώστε να αποδράσουν για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Τζένη Μπαλατσινού: Οικογενειακές πασχαλινές διακοπές στην Πάτμο

Στην Πάτμο με την οικογένειά της επέλεξε να περάσει το φετινό Πάσχα η Τζένη Μπαλατσινού, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το λιμάνι του Πειραιά, λίγο πριν την αναχώρησή της με τον Βασίλη Κικίλια και τον γιο τους.

Η Πάτμος αποτελεί το «ησυχαστήριο» της Τζένης Μπαλατσινού, ταξιδεύοντας αρκετά συχνά στο νησί. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται τα σχετικά στιγμιότυπα στο instagram, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον γιο της.

Βάσω Λασκαράκη: Στην Κρήτη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της

Παραδοσιακά επέλεξε και η Βάσω Λασκαράκη να περάσει το Πάσχα φέτος, ταξιδεύοντας στην αγαπημένη της Κρήτη με την οικογένειά της.

Το νησί αποτελεί αγαπημένο προορισμό για την ηθοποιό καθώς εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της. Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε μια φωτογραφία της κόρης της, Εύας, δημοσιεύοντάς την στον λογαριασμό της στο instagram.

Δέσποινα Βανδή: Στην Καβάλα με τον ανιψιό της

Την Καβάλα που αποτελεί και την ιδιαίτερη πατρίδα της επέλεξε η Δέσποινα Βανδή για τις Πασχαλινές της διακοπές.

Η τραγουδίστρια ανήρτησε, μάλιστα, μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ποζάρει δίπλα στον ανηψιό της, Περικλή, ο οποίος φαίνεται ότι τη συνόδεψε.

Άντζελα Γκερέκου: Στο νησί της, την Κέρκυρα για το Πάσχα

Στην αγαπημένη της Κέρκυρα ταξίδεψε η Άντζελα Γκερέκου αποφασίζοντας να περάσει την εορταστική περίοδο με τα αγαπημένα της πρόσωπα, έχοντας στο πλευρό της και τη μητέρα της.

Στη Σκάλα Αταλάντης Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης

Τη Σκάλα Αταλάντης επέλεξαν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης μαζί με τα έξι παιδιά τους να περάσουν το φετινό Πάσχα.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πασχαλινό ταξίδι στο Κάιρο

Πάσχα στο Κάιρο επέλεξαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με τον γιο τους λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.

Η influencer ανήρτησε τόσο φωτογραφίες από την άφιξή τους όσο και stories από το ταξίδι τους.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Στην Ιταλία με τις κόρες της

Το εξωτερικό επέλεξε και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για το Πάσχα, ταξιδεύοντας στην Ιταλία με τις κόρες της, λίγο καιρό μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Νικόλα Φαράκλα.

Η δημοσιογράφος του MEGA ανήρτησε, μάλιστα, τα σχετικά στιγμιότυπα από το αεροδρόμιο στο Instagram.

Κέλλυ Κελεκίδου: Στο Παρίσι η τραγουδίστρια

Μακριά από την Ελλάδα επέλεξε να περάσει το Πάσχα και η Κέλλυ Κελεκίδου η οποία ταξίδεψε στο ονειρικό Παρίσι.

Ανήμερα των γενεθλίων της, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μάλιστα μια φωτογραφία από το πιλοτήριο του αεροπλάνου. «Ετοίμασα βαλίτσες και φύγαμε για Παρίσι», έγραψε στο Instagram.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Πάσχα στο Μπέβερλι Χιλς

Στο Μπέβερλι Χιλς βρίσκονται, τέλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα όπου πρόκειται να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα.

Αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, οι δυο τους ανεβάζουν ξεχωριστές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Διαβάστε επίσης

Τάσος Κωστής για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Αυτός τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου»

Κιμ Καρντάσιαν: Η μόνη που θα πάει τελικά στο Μet Gala από την οικογένειά της

Τζέιμι Φοξ: Η αινιγματική ανάρτηση της κόρης του για την υγεία του- Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:11