search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Ενισχύει το προγραμμά του με πολλά ελληνικά σήριαλ από Σεπτέμβριο

19.04.2023 09:49
ant1_new

Σε περαιτέρω ενίσχυση της prime time με πολλές δυνατές προτάσεις μυθοπλασίας προχωρά ο ΑΝΤ1 ενόψει της προσεχούς σεζόν.

Ετοιμάζει, λοιπόν τις «Ψυχοκόρες», – η σειρά εστιάζει, μέσα από προσωπικές διαδρομές και ιστορίες, σε εκείνες τις νεαρές γυναίκες οι οποίες σε συνθήκες περίπου δουλείας, αγωνίζονταν να επιβιώσουν για να συνδράμουν την οικογένεια τους κάνοντας όνειρα για έναν γάμο λυτρωτικό – τη «Μάγισσα» – ιστορική δραματική μυθοπλασία, χρονικά ενταγμένη στην εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας στις παρυφές της Ελληνικής Επανάστασης. – τον δεύτερο κύκλο των «Παγιδευμένων», ενώ ανακοίνωσε και τη νέα σειρά «Ενας από εμάς».

Αυτός είναι ο τίτλος της νέας σειράς, η οποία βασίζεται στο αργεντίνικο σίριαλ «El primero de nosotros» της Viacom International, που έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2022 στο Telefe.

Όπως αναφέρει η Real News, πρόκειται για σύγχρονη σειρά δραμεντί που εστιάζει σε μια παρέα έξι στενών φίλων γύρω στα 40, η ζωή των οποίων ανατρέπεται όταν ένας εξ αυτών διαγιγνώσκεται με σοβαρή και ανίατη ασθένεια. Τα νέα σοκάρουν τα μέλη της παρέας και αλλάζουν τον τρόπο που βιώνουν τη ζωή τους και τις σχέσεις τους.

Την παραγωγή της σειράς «Ενας από εμάς» έχει αναλάβει η ΑΝΤ1 Studios, ενώ τη σκηνοθεσία θα υπογράψει ο Πιέρρος Ανδρακάκος.

Η αναζήτηση των 40άρηδων πρωταγωνιστών έχει ξεκινήσει, ενώ δεν αποκλείεται για τη σειρά «Ενας από εμάς» να προταθεί ρόλος και στη Ζέτα Μακρυπούλια.

Διαβάστε επίσης

Παγιδευμένοι: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του ANT1 – Τι σχέση είχε ο πατέρας της Άννας με τον Άγγελο (Video)

Ρουσόπουλος: «Η Μάρα κατέστρεψε ένα μεγάλο μέρος της καριέρας της εξαιτίας της ενασχόλησης μου με την πολιτική» (Video)

«Ζήσε Αλλιώς»: Τι τηλεθέαση έκανε η Σοφία Αλιμπέρτη στην πρεμιέρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28