search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 02:52
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent: Η άγνωστη «παρεξήγηση» μεταξύ τους

20.04.2023 10:14
50cent_argiros_new
credit: Facebook/Argiros Konstantinos

Για άγνωστα περιστατικά αλλά και την «παρεξήγηση» μεταξύ του Κωνσταντίνου Αργυρού και του διάσημου Αμερικανού ράπερ 50 Cent μίλησε στην εκπομπή Happy Day ο Manos Mpos, ο άνθρωπος που αναλαμβάνει όσους ξένους αστέρες έρχονται στη χώρα μας.

Ο υπεύθυνος VIP Services προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις για μερικούς από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες που έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα στο πλαίσιο κάποιας εμφάνισής τους. Μεταξύ άλλων μίλησε και για την συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent όπου οι δυο τους είχαν μια μικρή παρεξήγηση στα πλαίσια της κοινής τους εμφάνισης στο ΟΑΚΑ.

«Μεγάλη συναυλία. Είχαμε και το πρόβλημα με την καθυστέρηση μίας ημέρας, επειδή δεν υπήρχαν τα σχέδια ασφαλείας των εγκαταστάσεων. Έγινε η συναυλία την επόμενη ημέρα και είχαμε πάλι μία παρεξήγηση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ζήτησε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός να τραγουδήσει κάτι μαζί με τον 50 Cent, εκείνος είπε όχι. Και μετά ζήτησε ο Αργυρός τουλάχιστον να βγουν να πουν ένα ”ευχαριστώ” στον κόσμο μαζί, και εκεί ο 50 Cent είπε ναι», συνέχισε.

«Είχαμε μία καθυστέρηση για τεχνικούς λόγους. Άργησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός 2-3 δευτερόλεπτα να βγει στη σκηνή. Ήταν αρκετά για να πει ο 50 Cent ότι δεν περιμένει», πρόσθεσε ο Manos Mpos.

«Ο 50 Cent ως άνθρωπος είναι πολύ σοβαρός, πολύ του προγράμματος. Την ώρα που έπρεπε να είναι εδώ, ήταν 5 λεπτά νωρίτερα. Και αν έπρεπε να φύγει π.χ. 9 η ώρα, 9 και ένα είχε φύγει», αποκάλυψε ακόμη.

Έπειτα αναφέρθηκε σε άλλους αστέρες που έχουν εμφανιστεί στην Ελλάδα όπως ο Τyga για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά ότι είναι «ψώνιο» και απόμακρος ενώ για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο είπε πως όταν είχε έρθει για τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη ήταν απόλυτα επαγγελματίας: «Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ήταν καθαρά επαγγελματίας (όταν είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη για γυρίσματα), ίσως και λόγω ηλικίας. Ήρθε στην Ελλάδα, έκανε τα γυρίσματά του, και τα δρομολόγιά του ήταν μόνο ξενοδοχείο-γυρίσματα. Αλλά ήταν πολύ σοβαρός, δεν μιλούσε», είπε χαρακτηριστικά ο Manos Mpos.

Τέλος, αποκάλυψε πως ο Jason Derulo του χρωστάει ακόμα χρήματα.

Διαβάστε επίσης:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το «μυστικό» που την έκανε να δείχνει πάντα νέα – Τι αποκάλυψε η Άννα Φόνσου

Ιωάννα Τούνη: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια της μητέρας της – «Θα ήθελα να ήσουν εδώ, να μου δείξεις πώς να είμαι μαμά»

Τόνια Σωτηροπούλου: «Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση με τον Μαραβέγια, η Τόνια ο “γύπας”»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06