search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:27
MENU CLOSE

Σουμάχερ: Η οργή της οικογένειάς του για την εικονική συνέντευξη

20.04.2023 13:38
«Ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν θα είναι ποτέ ξανά ο Μίκαελ Σουμάχερ» - Media

Την οργή της οικογένειας Σουμάχερ προκάλεσε το εξώφυλλο της γερμανικής εφημερίδας Die Aktuelle, η οποία ισχυριζόταν πως έχει σε αποκλειστικότητα την πρώτη συνέντευξη του θρύλου της Formula 1.

Η οικογένεια του Μικαέλ Σουμάχερ μάλιστα είναι έτοιμη να κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας για τη δήθεν συνέντευξη η οποία στην πραγματικότητα έγινε μέσω τεχνητής νοημοσύνης (Al).

Μετά το σοβαρό ατύχημα πριν 10 χρόνια στην Ελβετία, ο Γερμανός δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Η εφημερίδα  μάλιστα υποσχέθηκε πως η συνέντευξη κατευθείαν από το στόμα του 7 φορές πρωταθλητή της Formula 1: «Όχι πενιχρές, νεφελώδεις μισές προτάσεις από φίλους. Αλλά απαντήσεις από αυτόν! Από τον Μικαέλ Σουμάχερ, 54!». Φυσικά, με αστερίσκο και στα «μικρά» γράμματα αναφερόταν πως η συνέντευξη είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης και όχι του ίδιου του Σουμάχερ.

Στο δισέλιδο αφιέρωμα της Die Aktuelle, ο Σουμάχερ φέρεται να δηλώνει πως η ζωή του άλλαξε ολοκληρωτικά μετά το ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας και τον σοβαρό τραυματισμό του στον κεφάλι.

Κύριο μέλημα της οικογένειας του Γερμανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή είναι η προστασία της ιδιωτικότητάς του και οι όποιες προσπάθειες παραβίασης αυτής, όπως έχει αποδείξει το παρελθόν, αντιμετωπίζονται με σκληρό τρόπο από τον στενό κύκλο του.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Υόρκη: Κινέζοι λειτουργούσαν «μυστικό αστυνομικό τμήμα» (Video)

Ρίτα Κάρπεντερ: Από τα εξώφυλλα του Playboy έγινε πριγκίπισσα και τώρα κινδυνεύει με έξωση από τη βίλα της (video)

Ουκρανία: Θρίλερ με ισχυρή λάμψη πάνω από τον ουρανό του Κιέβου – Προκάλεσε αντιαεροπορικό συναγερμό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:26