search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:35
MENU CLOSE

Άρης Δαβαράκης: Η συγγνώμη για την αντίδραση στην ανάρτηση της Παπαθωμά – «Δεν έχω διάθεση να μπλέξω με αυτόν τον οχετό» (Video)

24.04.2023 14:38
papathoma-davarakis-new

Δημοσίως συγγνώμη ζήτησε ο Άρης Δαβαράκης για το emoji με τα γέλια που πάτησε σαν αντίδραση στην ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινουργιου, ο στιχουργός αναφέρθηκε στα σχόλια που προκάλεσε με την κίνησή του αυτή, επισημαίνοντας ότι δεν έχει καμιά διάθεση να μπλέξει «σε αυτό τον οχετό», όπως τόνισε.

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…» είχε γράψει η Θεοφανία Παπαθωμά, με την ανάρτησή της να προκαλεί «κύμα» αντιδράσεων.

«Ναι, εντυπωσιάζομαι και με τον εαυτό μου και με το γεγονός ότι συζητήθηκε πολύ αυτό. Εγώ δεν είχα την αίσθηση ότι αυτά που σημειώνω ή γράφω συζητούνται τόσο πολύ. Εν πάση περιπτώσει, ναι το κοίταξα, γιατί δεν το θυμόμουν. Είχα βάλει ένα γέλιο. Που είναι βλακώδες όπως βλέπω τώρα. Την είδα λίγο επιπόλαια την ανάρτηση, ότι διάλεξε τη νομική σύμβουλο της Κομισιόν να βιάσει. Εντάξει έβαλα ένα βλακώδες γέλιο. Ζητάω συγγνώμη, δεν έχω καμία διάθεση να μπλέξω με όλο αυτόν τον οχετό» είπε ο Άρης Δαβαράκης στην εκπομπή.

Η ανάρτηση της Παπαθωμά

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι συνάδελφοι του Αλέξη Γεωργούλη προτίμησαν να είναι «προσεκτικοί» στις τοποθετήσεις τους, παραπέμποντας στην κρίση της Δικαιοσύνης, αναφορικά με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης στην Ελένη Χρονοπούλου του ΠΑΣΟΚ, η Θεοφανία Παπαθωμά έδειξε -με την ανάρτησή της- δύσπιστη απέναντι στις κατηγορίες ταυτιζόμενη, ουσιαστικά, με αντίστοιχες τοποθετήσεις που άφησαν υπόνοιες κατά της εγκυρότητας των όσων ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή Δεβετζή: «Ο γάμος μου ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου – Αν μπορούσα θα ακύρωνα αυτή την επιλογή» (Video)

Ο Μπραντ Πιτ γίνεται… πιλότος της Formula 1 (videos)

Δήμητρα Ματσούκα: «Ο πατέρας μου δεν ήταν παρών στη ζωή μου – Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το γυμνό» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:34