search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:10
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Γκρίνια για τους… «τηλεοπτικούς» υποψήφιους 

24.04.2023 06:30
thraskia_new

Η χθεσινή ανακοίνωση της πρώην παρουσιάστριας Ράνιας Θρασκιά στην Α’ Θεσσαλονίκης έκατσε «βαριά» σε πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, για τα… ανοίγματα που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας υπάρχει αρκετή «γκρίνια» κυρίως από στελέχη τα οποία προέρχονται από τους «53». Η αρχή βέβαια έγινε με την Πόπη Τσαπανίδου για την οποία υπήρξαν διαφωνίες ακόμα και δημόσιες. 

Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανοίγεται σε… «τηλεοπτικές» παρουσίες και υποψηφίους για να αντλήσει από τη δημοφιλία τους δεν αρέσει και μάλιστα δεν τον κρύβουν. Εδώ όμως υπάρχει μία διαφορά. Δεν βγαίνουν να το πουν οι ίδιοι δημόσια ή να το «καταγγείλουν», απλώς πατάνε like σε σχόλια φίλων του κόμματος ή άλλων τα οποία είναι κατά των υποψηφίων. 

Όσο να ‘ναι με τη κίνηση αυτή «ξεδίνουν», γιατί, τι ζημιά να σου κάνει ένα «like» από μία ανάρτηση γεμάτη αιχμές και υπαινιγμούς; Έξυπνο! 

Διαβάστε επίσης:

Μυλωνάκης: «Έχω προτάσεις από άλλα κόμματα» (Video)

Εγκλωβισμένοι Σουδάν: Απογειώθηκαν τα δύο ελληνικά μεταγωγικά με προορισμό την Αίγυπτο

Εγκλωβισμένοι Σουδάν: Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με ΥΠΕΞ Γαλλίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:10