search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:26
MENU CLOSE

Ο Πορτοσάλτε κατά ταυτόχρονης αύξησης μισθών – μείωσης τιμών – ρύθμισης χρεών (Video)

26.04.2023 11:45
portosalte_astynomia_thessaloniki

Τη νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με την οποία η ΝΔ προηγείται για 6 ποσοστιαίες μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Ένας φυσιολογικός άνθρωπος, που ενδεχομένως έχει θυμώσει με τον Μητσοτάκη, ακούγοντας όλη αυτή την παλαβομάρα, και να θέλει να αποδοκιμάσει τον Μητσοτάκη, στο τέλος θα πει “τι πάμε να κάνουμε, αυτοκτονία», σχολίασε αρχικά σχετικά με το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος Βαρουφάκη το οποίο έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης αλλά και το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25.

«Εγώ βλέπω ότι ο Τσίπρας είναι πιεσμένος, πρέπει να πει και κάτι στο κοινό του και μέσα στο κόμμα του. {…} Γι’ αυτό αφήνει τώρα ανοιχτά τα παράθυρα για ψήφο ανοχής, ή τώρα λέει ότι “δεν θα κάνουμε κυβέρνηση ηττημένων”. Δεν βγαίνει αλλιώς. Χάνει στις δημοσκοπήσεις», πρόσθεσε σχετικά με την στασιμότητα των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την Pulse.

«Το πρόβλημα του Τσίπρα είναι ότι τριάμισι χρόνια δεν ασχολήθηκε με τους πολλούς, να δείξει για παράδειγμα ότι σοβάρεψε και αντιθέτως λέει αύξηση μισθών – μείωσης τιμών – ρύθμισης χρεών. Κανονικός άνθρωπος δεν τα ψηφίζει αυτά. Δεν πα να χτυπιέστε όλοι κάτω. Αυτά τα τρία μαζί δεν τα ψηφίζει κανονικός άνθρωπος γιατί καταλαβαίνει ότι είναι μπαρούφα», κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Απολύσεις προβεβλημένων δημοσιογράφων – Κύμα αμφισβήτησης των media

Τηλεθέαση: Ισόπαλη η «μάχη» των σειρών «Σασμός» και «Η γη της ελιάς» τη Δευτέρα

ERTFLIX και Cinobo έγιναν 3 ετών και το γιορτάζουν με νέες δωρεάν ταινίες και διαγωνισμούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:25