search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:26
MENU CLOSE

Γιώργος Νανούρης: «Έλεγα σε όλα όχι, νόμιζα ότι είμαι ανεπαρκής» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός

28.04.2023 19:09
NANOURES
Screenshot ΕΡΤ

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Νανούρης το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

«Συγγνώμη, έχω κλείσει έλεγα ενώ δεν είχα κλείσει τίποτα» παραδέχθηκε ο Γιώργος Νανούρης αναφερόμενος στην περίοδο του έντονου στρες που πέρασε στην συνέντευξή του στην ΕΡΤ. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν η συνεργασία του με την Μαρινέλλα και στον Σταύρο Ξαρχάκο.

«Η Μαρινέλλα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος

Ειδικότερα, ο Γιώργος Νανούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με την Μαρινέλλα έκανε ο Σταύρος Ξαρχάκος την «Σονάτα του σεληνόφωτος» στο φεστιβάλ Αθηνών. Ήρθε πρώτα ο κ. Ξαρχάκος, είδε την παράσταση, είπε στη Μαρινέλλα ότι «θέλω να κάνουμε την παράσταση με αυτόν», ήρθε και η Μαρινέλλα να δει την παράσταση και μετά κάναμε την Σονάτα. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, η Μαρινέλλα είναι ένα φως και μπορούμε να μιλάμε 100 ώρες για εκείνην».

«Η Μαρινέλλα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ένα διαρκές χαμόγελο που μπαίνεις και σε φωτίζει και εσένα. Ακόμα κι αν δεν είσαι καλά, επειδή είναι τόσο φωτεινή και ανοιχτή, σου μεταδίδει όλο αυτό το πράγμα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος».

«Έλεγα σε όλα «όχι»

«Την πρώτη χρονιά έλεγα σε όλα «όχι» γιατί αγχώθηκα τόσο πολύ. Ντρεπόμουν να λέω και όχι για να μην πουν ότι ψωνίστηκα, οπότε έλεγα «συγγνώμη, έχω κλείσει ενώ δεν είχα κλείσει τίποτα». «Δεν ξέρω, δεν είμαι σκηνοθέτης, τι θα κάνω με όλους αυτούς τους ανθρώπους» έλεγα από την αγωνία μου. Με έπαιρναν από μεγάλα θέατρα και το λέω αλήθεια. Από το άγχος μου και από το ότι νόμιζα ότι είμαι ανεπαρκής και θα τους κοροϊδέψω, είπα την πρώτη χρονιά μόνο όχι. Πάγωσα, ρε παιδί μου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Νανούρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Διαβάστε επίσης:

Στέλλα Γκάλη: Η 17χρονη κόρη του Νίκου Γκάλη είναι cheerleader με παγκόσμια διάκριση (Video)

Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα μια πολύ μεγάλη, γαμψή μύτη και πολλά σπυριά – Πέρασα δύσκολη εφηβεία» (Video)

Η Ριάνα γίνεται… Στρουμφίτα – Η νέα ταινία της Paramount

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:26