search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:24
MENU CLOSE

Η Ριάνα γίνεται… Στρουμφίτα – Η νέα ταινία της Paramount

28.04.2023 13:09
rihanna-new (2)

Στην παρουσίαση της Paramount Pictures στο CinemaCon στο Λας Βέγκας εμφανίστηκε η Ριάνα, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- ότι πρόκειται να γίνει… Στρουμφίτα!

Η τραγουδίστρια που διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, θα υποδυθεί την αγαπημένη σε όλους «μικρή μπλε θεά» στην ταινία «The Smurfs Movie» της Paramount και της Nickelodeon Movies.

Πρόκειται για μια κωμική μουσική περιπέτεια η οποία επιχειρεί να απαντήσει σε ένα από τα… μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής, όπως: «Τι είναι ένα στρουμφάκι;»

Η ταινία σε σκηνοθεσία του Κρις Μίλερ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2025 με συν-σκηνοθέτης τον Ματ Λάντον. Η Παμ Μπρέιντι έγραψε το σενάριο εμπνευσμένο από χαρακτήρες και έργα του Peyo, ενώ στους παραγωγούς περιλαμβάνονται επίσης οι Ράιαν Χάρις, Τζέι Μπράουν και Τάιραν «Τάι-Τάι»Σμιθ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ριάνα είναι παραγωγός της ταινίας στην οποία παρέχει, μάλιστα, πρωτότυπα τραγούδια.

Αν και πολλές ταινίες έχουν γυριστεί πρόσφατα με τα Στρουμφάκια, («Τα Στρουμφάκια» το 2011, «Τα Στρουμφάκια 2» το 2013 και «Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό» το 2017), αυτά τα έργα προέρχονταν από τη Sony, ενώ αυτό είναι το πρώτο για την Paramount Pictures.

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Πετρέλης: «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι πατριαρχικό – Δεν βοηθώ στις δουλειές, είμαι καλομαθημένος» (Video)

Τέιλορ Σουίφτ και Φερνάντο Αλόνσο: Είναι ζευγάρι; Ο θρύλος της F1 απαντά στις φήμες (video)

Νίκολας Κέιτζ: «Ανέλαβα κακούς ποιοτικά ρόλους στον κινηματογράφο για να αποπληρώσω τα χρέη μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:24