search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 02:39
MENU CLOSE

Χρονοπούλου: «Το ψηφοδέλτιο ενώνει αυτούς που έφυγαν με αυτούς που έμειναν» 

29.04.2023 22:01
XRONOPOULOU

Τον Νίκο Ανδρουλάκη για την υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ευχαρίστησε με ανάρτησή της στο Facebook η Ελένη Χρονοπούλου. 

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη για τη μεγάλη τιμή να δώσω τη μάχη των εθνικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο Επικράτειας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής», ανέφερε η κ. Χρονοπούλου.  

Η νομικός, η οποία θα εκπροσωπήσει τους Έλληνες του Εξωτερικού στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ γράφει: «το ψηφοδέλτιο ενώνει τις γενιές, τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους που θεμελιώνουν μια νέα σχέση ελπίδας με την ελληνική κοινωνία. Χτίζει μια γέφυρα ανάμεσα στην εμπειρία και την ανανέωση. Κυρίως όμως ενώνει τους εκπροσώπους της γενιάς των διαδοχικών κρίσεων, αυτούς που έφυγαν, με αυτούς που έμειναν. Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι η νέα γενιά, εντός και εκτός συνόρων, είναι η μεγάλη προστιθέμενη αξία του ελληνισμού».  

«Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να διασφαλίσει ένα πιο ισχυρό κοινωνικό κράτος και μια δίκαιη οικονομική ανάπτυξη. Στις 21 Μαΐου κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ενθουσιασμό.  Για να διαμορφώσουμε μια καθημερινότητα στην οποία δεν επιβιώνουμε απλά αλλά μας επιτρέπεται να δημιουργούμε», συμπληρώνει. «Η απόφαση της μεγάλης Αλλαγής είναι στο χέρι μας», καταλήγει.  

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιλογή της Ελένης Χρονοπούλου να είναι 3η στο ψηφοδέλτιο – ενώ οι πληροφορίες την ήθελαν 2η – είναι δική της απόφαση, καθώς δεν θέλησε να υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ότι έγινε πολιτική εκμετάλλευση από την ίδια μετά την καταγγελία που έκανε κατά του Αλέξη Γεωργούλη.  

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Υπόμνημα της ΝΔ στον Άρειο Πάγο για το κόμμα Κασιδιάρη

κλογές 2023: Αίτηση εξαίρεσης 3 Αρεοπαγιτών κατέθεσε το κόμμα Κασιδιάρη

ΣΥΡΙΖΑ: «Ως εδώ», το νέο προεκλογικό σποτ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12