search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:34
MENU CLOSE

Γιοβάνοβιτς: «Ζούμε την επιστροφή μας»

29.04.2023 20:14
JOVANOVIC

Στην αγωνιστική «επιστροφή» του Παναθηναϊκού στο πραγματικό μέγεθος που επιβάλλει η Ιστορία του, αναφέρθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε συνέντευξή του, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν τον υψηλότερο στόχο της σεζόν στο κυριακάτικο (30/4, 20:00) μεγάλο ματς με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 7η αγωνιστική των play off που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον φετινό πρωταθλητή.

Ο σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» σημείωσε πως η ομάδα του έμαθε πλέον να «ζει» σε αυτή την πίεση.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που απ’ την αρχή του πρωταθλήματος ήταν ψηλά στη βαθμολογία. Τώρα πλέον μετά από αυτά, τα τελευταία αποτελέσματα, μείναμε οι δύο ομάδες που θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα κι απ’ αυτή την άποψη είναι σίγουρα πάρα πολύ σημαντικό ματς.

Τώρα αν μπορούμε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό απ’ την ΑΕΚ, κατά την άποψή μου με τη σημασία που έχει το παιχνίδι και το πόσο καλά ξέρει η μία ομάδα την άλλη, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να αλλάξουν όσον αφορά το στυλ παιχνιδιού των δύο ομάδων», σημείωσε.

Στη συνέχεια ο σέρβος τεχνικός πρόσθεσε: «Έχουμε την ίδια πίεση, όπως την έχει και η ΑΕΚ. Δεν αλλάζει αυτό, γιατί το ζούμε απ’ την αρχή της χρονιάς κάνοντας έναν πάρα πολύ καλό πρώτο γύρο. Κι αυτός ο πολύ καλός πρώτος γύρος μας έδωσε τη δυνατότητα να το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Είμαστε μία ομάδα που έχει αρκετά μεγάλη σταθερότητα στο πρωτάθλημα και έχουμε την ίδια πίεση. Έχουμε συνηθίσει σε αυτή, είναι ωραία πίεση γιατί παλεύεις για τον πιο υψηλό στόχο στη διάρκεια μίας χρονιάς. Άρα είναι μία φυσιολογική “ζωή” για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να “επιστρέψαμε” λίγο πιο νωρίς απ’ ότι περιμέναμε, αλλά το ζούμε με όλον τον “αέρα” που έχει ο πρωταθλητισμός.

Και νομίζω ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό το γεγονός πως και εμείς και η ΑΕΚ ζούμε αυτόν τον πρωταθλητισμό με τον ίδιο τρόπο. Αυτό φαίνεται και με τα αποτελέσματα στα playoffs. Είναι όμορφο, είναι ωραίο και είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε εδώ και θέλουμε να πετύχουμε όλο και περισσότερα πράγματα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Μουντομπάσκετ: Με ΗΠΑ στον όμιλο η Εθνική Ελλάδας

Euroleague: Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 78-82: Μπρέικ για τους Τούρκους 

Volley League: Πρωταθλητής με επίδειξη δύναμης ο Ολυμπιακός – 3-0 σετ τον ΠΑΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34