search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:29
MENU CLOSE

Γερμανού: «Με έλεγαν θείτσα» (Video)

30.04.2023 18:49
natalia-germanoy-new

Τα αιχμηρά σχόλια που δέχτηκε για την κριτική στη διαφήμιση με τον Τάσο Μπουγά, αναφέρθηκε η Ναταλία Γερμανου στη διάρκεια της εκπομπής της «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Γιώργου Θεοφάνους για το τραγούδι που είχε ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου και που χρησιμοποιήθηκε σε διαφήμιση με τον Τάσο Μπουγά, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ότι την είχαν αποκαλέσει «θείτσα» για την κριτική της.

«Έχει δίκιο. Στους δημιουργούς ανήκουν τα τραγούδια. Με συμφέρει αυτό που λέω. Κατά καιρούς μας έχουν ζητήσει για διαφημίσεις σε εμένα και σε συνθέτες να δώσουμε τραγούδια για διαφημιστικά σποτάκια κι έχουμε πει κι όχι. Αναλόγως που, τι και πως. Αν μου ζητήσουν το “Μπαμ και κάτω” που είναι ένα υπέροχο σουξέ, χαριτωμένο και σου φτιάχνει την διάθεση, θα πεις πάρτε το. Αλλά αν μου πεις δώσε το “Απόλυτο κενό”και να το κάνουμε “μες στην ψυχή μου το απόλυτο σκαμπό” γιατί το θέλει μια εταιρία επίπλων, θα πω καλύτερα όχι.

Ξέρεις πόσοι άνθρωποι βρήκαν χαριτωμένη την διαφήμιση με τον Τάσο Μπουγά; Μου είπαν ότι είσαι μια θείτσα βαρετή κι ότι είναι πολύ ωραία η διαφήμιση. Μου είπανε σας πονάει που έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία. Λέω εμένα; Έχω παιδιά να τους πάρω παιχνίδια;».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023: Στο Λίβερπουλ σήμερα ο Βίκτωρας Βερνίκος (Video)

Νίκος Συρίγος: Έξαλλος με τη δήλωση Κούγια – «Είναι ντροπή»

Εύη Βατίδου: «Με έχουν πει φιλτραρισμένο τούβλο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:27