search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:06
MENU CLOSE

Masterchef – Πάνος Ιωαννίδης: Θυμήθηκε τα χρόνια ως «ερωτικός μετανάστης» στην Ιταλία (Video)

01.05.2023 09:31
panos-ioannidis-new

«Άρωμα» Ιταλίας έδωσε με τις… αναμνήσεις του και ο Πάνος Ιωαννίδης στο τελευταίο MasterClass του «Masterchef 2023».

Ο γνωστός σεφ και κριτής του παιχνιδιού που έχει ζήσει στην χώρα των «μακαρονάδων» πέρασε πίσω από τον μαγειρικό πάγκο και μαγείρεψε για τους φιναλίστ του ριάλιτι.

Με αφορμή τις ερωτήσεις που δέχτηκε για την περίοδο που έζησε στην Ιταλία, ο αποκάλυψε δε, πως ενώ αρχικά είχε πάει στην Ιταλία για τρεις μήνες, έζησε εκεί τελικά για τέσσερα χρόνια, καθώς υπήρξε… ερωτικός μετανάστης, όπως παραδέχτηκε, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως έζησε μια μεγάλη σχέση εκεί.

«Καλά, ο σκοπός μου ήταν να πάω για τρεις μήνες, αλλά έκατσα τέσσερα χρόνια! Μιλάω ιταλικά καλύτερα και από αγγλικά. Επειδή έμεινα εκεί τελικά τέσσερα χρόνια εκεί στα τέσσερα χρόνια είχα έρθει μόνο τέσσερις φορές Ελλάδα. Όταν ήρθα, σκεφτόμουν ιταλικά και μετέφραζα στα ελληνικά», ανέφερε αρχικά, ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Ήταν όμως να μείνω τρεις μήνες το αρχικό σχέδιο. Μαγειρικός και… ερωτικός μετανάστης», πρόσθεσε χωρίς ωστόσο να περνά σε λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή εκείνο το διάστημα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μπότση: «Έχω κάνει αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί» (Video)

Eurovision 2023: Στο Λίβερπουλ σήμερα ο Βίκτωρας Βερνίκος (Video)

Νίκος Συρίγος: Έξαλλος με τη δήλωση Κούγια – «Είναι ντροπή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:06