search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:54
MENU CLOSE

Μαρία Μενούνος: Αποκάλυψε την μάχη της με τον καρκίνο του παγκρέατος

03.05.2023 18:11
menounos

Η Μαρία Μενούνος έδωσε μια συνέντευξη όπου αποκάλυψε την μάχη της με τον καρκίνο του παγκρέατος. «Όλη αυτή η χρονιά ήταν για μένα ένα τραύμα, γεμάτη άγχος και κρίσεις», δήλωσε.

Η αγαπημένη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό «People» και εξέφρασε τη χαρά της για το παιδί που περιμένει μέσω παρένθετης μητέρας, με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο.

Στη συνέχεια, ωστόσο αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο τον Ιανουάριο, που ήταν μάλιστα στο στάδιο 2 και έδωσε μια μάχη, από την οποία βγήκε νικήτρια.

Η Μενούνος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ενός όγκου 3,9 εκατοστών και ελπίζει ότι η κοινοποίηση της ιστορίας της θα ενθαρρύνει άλλους να αναζητήσουν απαντήσεις για τα προβλήματα υγείας τους.

«Υπήρξε μια στιγμή που σχεδιάζαμε κάτι και ξαφνικά, όλα έγιναν υπερβολικά και σκέφτηκα: Ok, πρέπει να αναρρώσω», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Στασινοπούλου για Γεωργούλη: «Για μια γκομενάρα, θα έλεγα θόλωσε, είναι ασήμαντη»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μακάρι να κερδίσει ο Κιμούλης τις αγωγές – Συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες» (Videos)

Αγωνία για τον Τζέιμι Φοξ: Βρίσκεται τρίτη βδομάδα στο νοσοκομείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:54