search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:11
MENU CLOSE

Dune – Part Two: Ζεντάγια και Τιμοτέ Σαλαμέ επιστρέφουν για να σώσουν το σύμπαν (video)

04.05.2023 10:39
dune-new
Photo: Instagram

Βγήκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για το δεύτερο μέρος της ταινίας Dune από τη Warner Bros και τη Legendary.

Στο πρώτο μέρος του  «Dune», που κυκλοφόρησε το 2021, ο Πολ Ατρείδης (Τίμοθι Σάλαμε) διέφυγε στον Αρράκις, τον πιο επικίνδυνο και πιο αμμώδη πλανήτη του σύμπαντος, για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειάς του και του λαού του, καθώς οι κακές δυνάμεις τους κυνηγούσαν. Το sci-fi δράμα του Ντενίς Βιλνέβ, είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Frank Herbert και ήταν υποψήφιο για 10 βραβεία Όσκαρ, καταφέρνοντας να κερδίσει έξι.

Η συνέχεια της ιστορίας θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Πολ Ατρείδης και πως θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Τσάνι (Ζεντάγια) και του Φρέμεν, καθώς βρίσκεται σε πολεμική τροχιά ζητώντας εκδίκηση από τους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του.

Ξεκινά μία περιπέτεια για να αποτρέψει το τραγικό μέλλον που μόνο εκείνος μπορεί να προβλέπει, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη απόφαση που θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην αγάπη της ζωής του και τη μοίρα ολόκληρου του σύμπαντος.

«Στην πρώτη ταινία, ο Πολ Ατρείδης είναι μαθητής… εδώ βλέπουμε τον Πολ Ατρείδης να γίνεται ηγέτης», δήλωσε ο Σαλαμέ στο CinemaCon την περασμένη εβδομάδα, όπου οι πρώτες εικόνες του «Dune: Part 2» παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στους παρευρισκόμενους.

Το τρέιλερ του «Dune: Part 2» παρουσιάζει επίσης τους νεοεισερχόμενους Λέα Σεϊντού και τη Μπενέ Γκεσερίτ. Στο καστ επιστρέφουν μαζί με τον Σάλαμε και τη Ζεντάγια οι Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν, Στέλλαν Σκάρσγκαρντ και Ντέιβ Μπατίστα. Ο Βιλνέβ επέστρεψε για να σκηνοθετήσει το σίκουελ.
Το «Dune: Part 2» θα βγει στις αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου του 2023.

Διαβάστε επίσης:

«Yellowstone»: Αποχωρεί ο Κέβιν Κόστνερ από τη σειρά (Video)

ΕΡΤ: Ανακοίνωσε τους δημοσιογράφους που θα συμμετάσχουν στο debate

Εκλογές 2023: Το στούντιο της ΕΡΤ που θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ των έξι πολιτικών αρχηγών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:10