search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:17
MENU CLOSE

Νίκος Ρωμανός: Άτακτη υποχώρηση και δημόσια απολογία στον Νίκο Παρασκευόπουλο

04.05.2023 10:28
ROMANOS_new

Δύο tweets με τα οποία ζητούσε ουσιαστικά «συγγνώμη» από Τον Νίκο Παρασκευόπουλο, ανέβηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στον λογαριασμό του Νίκου Ρωμανού.

Ωστόσο στις αναρτήσεις δεν αναφερόταν ο λόγος της δημόσιας «απολογίας» του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Τα tweets έλεγαν συγκεκριμένα:

«Ανακαλώ όλους τους ισχυρισμούς και χαρακτηρισμούς που αναπαρήγαγα ή προέβαλα σε βάρος του κ. Νικόλαου Παρασκευόπουλου μέσω του προσωπικού λογαριασμού μου στο Twitter την 21-6-2021 και την 22-6-2021 ως καθ’ ολοκληρίαν εσφαλμένους και αναληθείς. Δηλώνω ότι ουδεμία πρόθεση είχα να τον συκοφαντήσω ή να τον δυσφημίσω. Εκτιμώ το Νικόλαο Παρασκευόπουλο και το έργο του».

Το χρόνικό πίσω από την… αναδίπλωση

Όλα ξεκίνησαν όταν τον Ιούνιο του 2021 ο Νίκος Ρωμανός είχε αναπαράγει tweet σύμφωνα με τα οποία ένας καταδικασμένος δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων που στη συνέχεια διέπραξε κι άλλον βιασμό στα Πετράλωνα, είχε αποφυλακιστεί τα προηγούμενα χρόνια με τον «νόμο Παρασκευόπουλου».

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος έστελε εξώδικο ωστόσο ο Νίκος Ρωμανός αντί να επανορθώσει, έγραψε ειρωνικά ότι «Δημοσιεύματα που έκανα repost χθες σχετικά με τον Βούλγαρο βιαστή των Πετραλώνων ήταν ανακριβή. Διευκρινίζω ότι ο συγκεκριμένος δεν ήταν ένας από τους 12.000 που αποφυλακίστηκαν με το νόμο Παρασκευόπουλου».

Ο πρώην Υπουργός κατέθεσε τότε αγωγή ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες, οι δύο πλευρές ήρθαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό βάσει του οποίου ο Νίκος Ρωμανός υποχρεούνταν να κάνει tweets αποκατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε καλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει εάν υιοθετεί τις συκοφαντίες του Νίκου Ρωμανού και εάν όχι εάν σκοπεύει να τον αποπέμψει.

Στον Νίκο Ρωμανό, είχε με στοιχεία απαντήσει και ο αείμνηστος Αλέξανδρος Νικολαΐδης, που ήταν αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές: Συζήτηση της ΝΔ για τα Υπουργεία της επόμενης κυβέρνησης – Τα πρώτα ονόματα  

ΠΑΣΟΚ: Τι θα κάνει με το «άρθρο 16» – Ισχυρές πιέσεις από την Νέα Δημοκρατία

Πόσο κοστίζουν τα σποτ των υποψηφίων – Οι τιμές για μοντάζ και γύρισμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:10