search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:25
MENU CLOSE

Τα παιδιά της Σακίρα δεν θέλουν να βλέπουν τη σύντροφο του πατέρα τους

04.05.2023 08:54
SHAKIRA-NEW

Η Σακίρα έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο Μαϊάμι μαζί με τα παιδιά της και παρόλο που όλα φαίνεται να έχουν ηρεμήσει μετά τον πολύκροτο χωρισμό της τα προβλήματα με τον Ζεράρ Πικέ δεν έχουν τελειώσει ακόμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Marca, τα παιδιά τους Mίλαν και Σάσα δεν θέλουν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τη σύντροφο του πατέρα τους Κλάρα Κία. Ο παπαράτσι Τζόρντι Μαρτίν που έχει κάνει διάφορες αποκαλύψεις σχετικά με τον χωρισμό του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού, είπε πως τα παιδιά έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλουν να περνούν χρόνο με την Κλάρα Κία και έχουν ζητήσει από τον πατέρα τους να μην την φέρνει μαζί του όταν τους επισκέπτεται.

«Δεν θέλουμε να είμαστε μαζί της, σε παρακαλούμε, τις 10 μέρες που θα έρθεις στο Μαϊάμι δεν θέλουμε να είμαστε μαζί της» είπε ο παπαράτσι αναφερόμενος στα λόγια των μικρών.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η μητέρα τους Σακίρα η οποία έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί τα παιδιά της να είναι στον ίδιο χώρο με την Κία, χωρίς να έχει καμία αντίρρηση τα παιδιά να περνούν χρόνο με τον πατέρα τους. Σύμφωνα με τον Μαρτίν, τα παιδιά είναι αφοσιωμένα στη μητέρα τους και έχουν δει πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για εκείνη τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Γκουίνεθ Πάλτροου: Αποκάλυψε ποιος πρώην της είναι καλύτερος στο σεξ

Νικ Κέιβ: Θα πάει στην στέψη του βασιλιά Κάρολου – Αντιδράσεις από τους φαν του

Bon Jovi: Στο πλευρό του γιου του ο ροκ σταρ για τον αρραβώνα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:23