search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:56
MENU CLOSE

Γκουίνεθ Πάλτροου: Αποκάλυψε ποιος πρώην της είναι καλύτερος στο σεξ

04.05.2023 00:07
paltoou-new

Η Γκουίνεθ Πάλτροου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Call Her Daddy» και αποκάλυψε ποιος πρώην της είναι καλύτερος στο σεξ.

Η ηθοποιός ήταν σε σχέση με τον Μπραντ Πιτ το 1994 και μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί, ενώ με τον Μπεν Άφλεκ ήταν μετά από λίγο καιρό μαζί, μέχρι και το 2000.

Έτσι, μιλώντας στο podcast της Άλεξ Κούπερ ρωτήθηκε ποιος από τους δύο ήταν καλύτερος στο κρεβάτι.

«Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο» παραδέχτηκε η 50χρονη Γκουίνεθ Πάλτρου. «Επειδή ο Μπραντ ήταν σαν το είδος της μεγάλης χημείας, ο έρωτας της ζωής σου» είπε συνεχίζοντας: «Και μετά ο Μπεν, ήταν, σαν τεχνικά εξαιρετικός». Ακολούθως όμως πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η κόρη μου (η Απλ) το ακούει αυτό!».

Στην συνέχεια, σε ένα παιχνίδι της εκπομπής, με το όνομα «F@@, Marry, Kill» και έχοντας κατά νου, τον Μπεν Άφλεκ, τον Μπραντ Πιτ και τον πρώην σύζυγό της Κρις Μάρτιν, η ηθοποιός είπε ότι θα έκανε ξανά σεξ με τον Μπραντ Πιτ.

«Σκέφτομαι τον Μπραντ» είπε η Γκουίνεθ Πάλτροου σημειώνοντας πως θα επέλεγε να «ξαναπαντρευτεί» τον frontman των Coldplay. «Ο Μπεν, ναι, ο Θεός να τον ευλογεί».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μενούνος: Αποκάλυψε την μάχη της με τον καρκίνο του παγκρέατος

Στασινοπούλου για Γεωργούλη: «Για μια γκομενάρα, θα έλεγα θόλωσε, είναι ασήμαντη»

Νικ Κέιβ: Θα πάει στην στέψη του βασιλιά Κάρολου – Αντιδράσεις από τους φαν του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42