search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:45
MENU CLOSE

Αρχαία Ολυμπία: 5χρονη υπέστη κάταγμα κρανίου σε παιδική χαρά

07.05.2023 14:33
paidiki_xara_new
Φωτογραφία αρχείου.

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται 5χρονο κοριτσάκι το οποίο υπέστη κάταγμα κρανίου, ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά στην Αρχαία Ολυμπία.

Το ατύχημα σημειώθηκε, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το παιδί σκόνταψε σε σίδερα που εξείχαν στο τσιμέντο και έπεσε με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κρανίου.

Πηγή φωτογραφίας: ilialive.gr

Ο πατέρας της μικρης, που μίλησε στο ilialive.gr, τόνισε πως το κοριτσάκι έσκισε το πρόσωπό της ακριβώς δίπλα στο μάτι του, ενώ αργότερα από τις εξετάσεις φάνηκε πως έχει υποστεί κάταγμα κρανίου.

«Ήταν περίπου 50 παιδιά με τους γονείς τους στο χώρο και έπαιζαν. Υπήρχε και ένα πάρτι εκεί παιδικό. Η κόρη μου σκόνταψε στο έδαφος και έπεσε πάνω στο τσιμέντο όπου εξείχαν τα σίδερα και τραυματίστηκε. Άμεσα την πήγαμε στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας και από εκεί στο νοσοκομείο του Πύργου. Τώρα είμαστε στο Καραμανδάνειο όπου νοσηλεύεται και περιμένουμε να δούμε από τις εξετάσεις πέρα από το σκίσιμο στο μάτι, τι άλλο έχει υποστεί γιατί υπάρχει κάταγμα στο κρανίο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή φωτογραφίας: ilialive.gr

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η οικογένεια του παιδιού που χτύπησε στην παιδική χαρά σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του Δήμου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως παρά το σοβαρό ατύχημα, η παιδική χαρά παραμένει ανοιχτή και η πρόσβαση στο σημείο δεν έχει απαγορευτεί.

Διαβάστε επίσης:

Συμπλοκή ανηλίκων σε Καλαμάτα: Σοκαρισμένοι οι γονείς των θυμάτων (Photos)

Θεσσαλονίκη: Δίωξη στην 71χρονη που μαχαίρωσε τον γιο της στον ύπνο του

Καλαμάτα: Συμπλοκή ανηλίκων – σύλληψη γονιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15