search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:06
MENU CLOSE

Κώστας Μαρτάκης για Ηλία Ψινάκη: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε η συνεργασία τους (Video)

08.05.2023 13:02
kostas-martakis-new

Για τη συνεργασία που είχε κατά το παρελθόν με τον Ηλία Ψινάκη αλλά και για τον λόγο που αυτή διακόπηκε μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», ο τραγουδιστής επισήμανε ότι παρόλο που πλέον δεν συνεργάζονται, εξακολουθούν να έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, ενώ πολλές φορές τον συμβουλεύεται.

«Στο ξεκίνημα της πορείας μου ο ενωτικός κρίκος μου με τον Σάκη Ρουβά, που με συνέκριναν, ήταν ο Ηλίας Ψινάκης. Η συνεργασία μας ξεκίνησε ουσιαστικά στο Dream Show. Έφυγα, με την περιβόητη “απαγωγή”, που δεν ήταν απαγωγή ουσιαστικά, απλώς φύγαμε όλοι. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω, εγώ εντελώς ψαρωμένος, 21 ετών και άσχετος με τον χώρο.

Εμένα με ενοχλούσε λίγο το “κάνε αυτό”. Αν μου βάλεις καλούπια και στεγανά… Εντάξει να με βάλεις σε πρόγραμμα, αλλά μη μου λες πίσω απ’ την κάμερα: “Φίλα τη!” και εγώ να σηκωθώ να τη φιλήσω. Αν δεν γίνει DNA μου, δεν γίνεται.

Υπήρχαν διάφορα. Ο Ηλίας είναι ένας άνθρωπος που τον ευχαριστώ πάρα πολύ και του το λέω. Δεν μιλάμε καθημερινά, αλλά έχουμε μια πολύ ωραία σχέση και είναι πάντα στα δύσκολα, ένα τηλέφωνο απόσταση και είναι πάντα εκεί για μένα. Τον συμβουλεύομαι, είναι καλώς ή κακώς ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον χώρο πάρα πολύ καλά… Χαίρομαι που έχω ζήσει κοντά του και έχω μάθει πολλές μικρές λεπτομέρειες που τις χρησιμοποιώ μέχρι και σήμερα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Κούγιας: Πώς σχολίασε τη νέα σχέση της Εύης Βατίδου (Photo)

Βάνα Μπάρμπα: «Θα πρέπει να είναι πολύ μάγκας αυτός που με κυκλοφορεί»

Μπαλατσινού για τον γιο της με τον Κικίλια: «Είναι θεόσταλτος και αυτό μου δίνει δύναμη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:04