search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:10
MENU CLOSE

Τηλεθέαση με τάση αποκλιμάκωσης – Στην «κορυφή» ο «Σασμός»

09.05.2023 17:20
sasmos-new

Η άνοιξη επηρεάζει την τηλεθέαση. Σε προηγούμενες χρονικές στιγμές, όχι πολύ «πίσω» τα προγράμματα τα οποία «οδηγούν» την κούρσα της τηλεθέασης είχαν μέση τηλεθέαση γύρω στο 12% με 13%.

Ο «Σασμός» στην αρχή της εβδομάδας ήταν μεν στην κορυφή του top 10 της Δευτέρας, αλλά με 11% τηλεθέαση. Πριν από έξι ημέρες είχε 12%.

Κάτι ανάλογο καταγράφηκε και στην απόδοση της σειράς «Η γη της ελιάς». Το χθεσινό επεισόδιο ήταν η δεύτερη προτίμηση των τηλεθεατών με τηλεθέαση 10,7%. Στις 3 Μαΐου, στην ίδια θέση της γενικής κατάταξης η κορυφαία σειρά του Mega είχε τηλεθέαση 11,2%.

Αλλά και στις υπόλοιπες θέσεις ο δείκτης τηλεθέασης κινήθηκε μία με δύο ποσοστιαίες μονάδες χαμηλότερα από ό,τι την περασμένη Τετάρτη.

Κατά τα λοιπά οι σειρές «Ο παράδεισος των κυριών» και «Μαύρο ρόδο» συμπληρώνουν το καρέ της «κορυφής» και το «Survivor all star» στο «νούμερο 5» με απόδοση κάτω του 6%.

Μια ακόμη επίσης ένδειξη χαλαρότητας των τηλεθεατών είναι και οι αποδόσεις των άλλες πέντε εκπομπών της δεκαδες οι οποίες  ξεχώρισαν με τηλεθεάσεις μικρότερες του 5%, δηλαδή κάθε μια συγκέντρωσε την προσοχή κάτω του μισού εκατομμυρίου τηλεθεατών.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Σε ευθεία σύγκρουση Μαθιός και Ευθύμης (Videos)

Eurovision 2023: Τα καλύτερα και οι τελικοί της 20ετίας στο ERTFLIX

Τηλεθέαση: Πρωτιά για Mega – Στη δεύτερη θέση ο Alpha (Πίνακας)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:09