search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:55
MENU CLOSE

Γκουρούσης για Παυλίδου-Παπαγιάννη: Γιατί έπαθε ηθική βλάβη η Σοφία; Θα κινηθώ κι εγώ νομικά (Video)

10.05.2023 11:19
gkoyroysis-papagiannis-paylidoy-new

Για την αγωγή που άσκησε η Σοφία Παυλίδου σε βάρος του Μάνου Παπαγιάννη, ζητώντας το ποσό των 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη, μίλησε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, ο θεατρικός παραγωγός τοποθετήθηκε σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δυο ηθοποιών με αφορμή το περιστατικό ξυλοδαρμού που σημειώθηκε το 2018 κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους στο θέατρο, υποστηρίζοντας ότι ο πραγματικά ζημιωμένος από την υπόθεση είναι ο ίδιος καθώς «έχασε λεφτά» όπως τονίζει.

«Ήξερα ότι έχουν διευθετήσει το θέμα με τους δικηγόρους για ένα μικροποσό. Μάλλον δεν θα το έδωσε ο Μάνος Παπαγιάννης και τώρα η Σοφία Παυλίδου ζητάει περισσότερα. Αλλά γιατί έπαθε ηθική βλάβη η Σοφία; Δεν καταλαβαίνω» είπε και πρόσθεσε:

«Η παράσταση τελείωσε 11 Γενάρη, δεν ξανάρθε κι εμείς την πληρώσαμε για όλη τη σεζόν. Εμείς πάθαμε ζημιά, το θέατρο. Εμείς χάσαμε τα λεφτά μας, όλα. Οι άλλοι τι έχασαν δηλαδή και κάνουν αγωγές;

Εγώ και η Παναγοπούλου πάθαμε τη βλάβη και μέχρι σήμερα δεν κάναμε αγωγές. Αλλά τώρα, επειδή δεν το ήξερα, σας το λέω δημόσια ότι θα κινηθώ κι εγώ νομικά εναντίον όλων όσοι μας χάλασαν την παράσταση. Έχω μιλήσει και με τη Βάσια να το κάνουμε μαζί.

Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα από τη στιγμή που τους έχουμε αποζημιώσει, για να μην έχουν να λένε. Η Σοφία και ο περίγυρός της για κάποιον λόγο τα έχουν μαζί μου».

Διαβάστε επίσης:

Nέα κόντρα στο παλάτι ανάμεσα στην πριγκίπισσα Άννα και την Καμίλα: «Δεν είσαι Βασίλισσα, είσαι βασιλική σύζυγος»

Θοδωρής Φέρρης: Στο χειρουργείο ο τραγουδιστής – Αναβάλλεται η πρεμιέρα του

Έλενα Ασημακοπούλου: «Όταν χώρισα δεν είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωή μου» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:54