search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:23
MENU CLOSE

Τα ζόρια των «μικρών» κομμάτων, οι λευκές διερευνητικές και το στοίχημα για Μητσοτάκη – Δένδια

10.05.2023 06:00
mitsotakis dendias maximou- new

– Σαν το μαρτύριο της σταγόνας μοιάζουν οι εκλογές για τους υποψήφιους βουλευτές, αφού δεν έχουν αφήσει κάμπο και ραχούλα να μην την επισκεφθούν. Γιατί είπαμε, τα διάφορα Τικ- Τοκ, Τουίτερ, Fb καλά είναι, αλλά μην ξεχνάμε και την παράδοση!

– Μην περιμένετε να συμβούν πολλά τις επόμενες μέρες, απλώς τα δυο μεγάλα κόμματα θα αυξήσουν τη συσπείρωσή τους πιέζοντας τους «μικρούς». Για παράδειγμα σας λέω ότι οι δημοσκόποι βλέπουν να μένουν εκτός Βουλής όλα τα εκ δεξιών της Ν.Δ. κόμματα και Βελόπουλο – Βαρουφάκη να μπαίνουν – δεν μπαίνουν στη Βουλή με συν – πλην 1% στο στατιστικό λάθος.

– Ένα άλλο που θέλω να σας προβλέψω – και κρατήστε στο αρχείο το σχόλιο – είναι ότι από τα αποτελέσματα της 21ης Μαΐου μην περιμένετε να προκύψει καμιά κυβέρνηση συνεργασίας. Διερευνητικές εντολές προφανώς θα δοθούν από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στους Ανδρουλάκη, Τσίπρα, Μητσοτάκη, αλλά ο καθένας θα την κρατήσει… μια μέρα και θα την παραδώσει άσπιλη και αμόλυντη!

Η όλη διαδικασία, περισσότερο προθέρμανση για τις εκλογές του Ιουλίου θα είναι παρά προσπάθεια για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

– Προβλέψεων συνέχεια και να σας πω, τι είδα στο όνειρό μου. Αν η επόμενη κυβέρνηση έχει πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη (αν λέω, αν – πόσες φορές να το γράψω!), δεν πρόκειται να προτείνει στον Νίκο Δένδια το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά ούτε και ο Δένδιας θα αποδεχθεί άλλη υπουργική καρέκλα πλην αυτή του ΥΠΕΞ.

Τώρα, αν επιβεβαιωθεί αυτό, σας αφήνω να μαντέψετε ποιος θα βγει χαμένος. Δεν χρειάζεται να είστε Κάλχας για να το βρείτε! Σιγουράκι σας βάζω για εύκολο… στοίχημα.

Διαβάστε επίσης:

Οι υπουργοί που προβάρουν κοστούμια και μια ακόμα «επιτυχία» Τσακαλώτου εις… βάρος Τσίπρα

Οι αποστάσεις μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων και το «σωσίβιο» Ανδρουλάκη

Ο Τσίπρας που σκότωσε τον «δράκο» Βαρουφάκη και οι πονηριές των δημο(σ)κόπων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:21