search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:06
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Πρώτα καβγάς, μετά… φιλιά on camera (Photos/Video)

11.05.2023 21:43
lopez aflek987- new

Ταραχώδης φαίνεται ότι είναι ο κοινός βίος των Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ καθώς για άλλη μια φορά η κάμερα τους «τσάκωσε» να καβγαδίζουν σε επίσημο event.

Μάλιστα, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έδειχναν για άλλη μια φορά «σοβαροί», καθώς περπάτησαν στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «The Mother» το βράδυ της Τετάρτης.
Η τραγουδίστρια του Get Loud, ήταν συνοφρυωμένη και έκανε χειρονομίες προς τον σύζυγό της, τον οποίο παντρεύτηκε πέρυσι, ενώ εκείνος έδειχνε θυμωμένος.

Αφού απαθανατίστηκαν να έχουν την τεταμένη συνομιλία τους, σύντομα άρχισαν τα αστραφτερά χαμόγελα και τα φιλιά, όπως αρμόζει στη λάμψη του Χόλιγουντ.

Η Τζένιφερ πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Mother» στον ρόλο της πρωταγωνίστριας, μιας πρώην δολοφόνου που αναγκάζεται να επιστρέψει στη θανατηφόρα επιχείρηση προκειμένου να προστατεύσει την αποξενωμένη κόρη της.

Η εμφάνιση της Τετάρτης έρχεται μετά το πρωτοσέλιδο του ζευγαριού στα Grammy τον Φεβρουάριο, όταν η κάμερα έπιασε τη Τζένιφερ να απαιτεί από τον Μπεν να προσποιείται ότι διασκεδάζει.

Το ζευγάρι εθεάθη να ανταλλάσσει τεταμένες κουβέντες κατά τη διάρκεια της τελετής, την ώρα που ο οικοδεσπότης Trevor Noah καθόταν δίπλα τους.

Η Τζένιφερ είπε: «Δείξε πιο φιλικός. Δείξε ενεργός». Ο Άφλεκ απάντησε: «Ίσως».

Η ανταλλαγή κουβέντας του ζευγαριού απομαγνητοφωνήθηκε από έναν αναγνώστη χειλιών, κατά παραγγελία της DailyMail.com. Έγινε αφότου ο Μπεν πιάστηκε από την κάμερα να αντιμετωπίζει θυμωμένα την Λόπεζ στην πρεμιέρα της ταινίας της, Shotgun Wedding, στις 18 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

Πωλίνα: Δημιουργήθηκε απευθείας πτήση Αθήνα – Σεϋχέλλες μετά από τραγούδι μου

Γιώργος Καπουτζίδης: Εξηγεί τους λόγους που αποχώρησε από την Eurovision

Ντολφ Λούντγκρεν: Η αποκάλυψη του «Ιβάν Ντράγκο» για τη μάχη με τον καρκίνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:06