search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:01
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Το νέο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ – «Έτσι θα προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά»

12.05.2023 14:05
mitsotakis_spot_nd_1205_new

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τηλεοπτικό σποτ της, με σλόγκαν τις λέξεις «Σταθερά, τολμηρά, μπροστά», ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Με αφηγητή τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, το σποτ περιλαμβάνει αναφορές στο παρελθόν, στη γέννηση της Δημοκρατίας, στην επανάσταση του 1821, αλλά και στο μέλλον.

«Είμαστε μία μικρή σε έκταση χώρα, που γέννησε ωστόσο τη Δημοκρατία. Κατακτήσαμε με αγώνες την ελευθερία μας πριν από 200 χρόνια. Προοδεύσαμε με κόπο και θυσίες και σήμερα είμαστε μία χώρα με ισχυρή οικονομία και θωρακισμένα σύνορα. Που εμπνέεται από το παρελθόν, αλλά έχει το βλέμμα της στο μέλλον» τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Είμαστε ένας λαός που θέλει να προκόβει. Συχνά διαφωνούμε μεταξύ μας. Αλλά όταν πρέπει, οι Έλληνες ενωνόμαστε. Γινόμαστε μια γροθιά. Και τότε κάνουμε θαύματα. Αυτές είναι οι αξίες που μας κάνουν περήφανους. Αυτές είναι που μας οδηγούν μπροστά», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας από Αλεξανδρούπολη: Η πιο ισχυρή τιμωρία για το καθεστώς Μητσοτάκη, μια μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης στο ΑΡ: Δεν θα είμαι αφελής με την Τουρκία, χρειαζόμαστε σταθερή κυβέρνηση (Photo)

Αλβανία: Παραμένει κρατούμενος ο υποψήφιος δήμαρχος Χειμάρρας, σύμφωνα με την Αθήνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:01