search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:35
MENU CLOSE

Ρίτα Όρα: «Μισογύνηδες όσοι με κατακρίνουν για το τι φοράω» (Photos)

12.05.2023 12:02
rita-ora-new (2)

Στις αρνητικές κριτικές που λαμβάνει κατά καιρούς για τις τολμηρές στυλιστικές της επιλογές απάντησε η Ρίτα Όρα, χαρακτηρίζοντας τις τοποθετήσεις αυτές ως «μυσογυνιστικές επιθέσεις».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό Glamour, η διάσημη τραγουδίστρια επισήμανε ότι δεν κατανοεί τον λόγο για τον οποίο οι γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος «αντιμετωπίζονται διαφορετικά» σε ότι έχει να κάνει με το τι φορούν αλλά και με το πώς συμπεριφέρονται.

«Το έχω περάσει σε όλη μου την καριέρα: να με κρίνουν οι άνθρωποι για το τι φοράω, λέγοντας: “Είναι πολύ γυμνή”. Ή, “Μπορεί να λέει τέτοια πράγματα;” Το βρίσκω εξαιρετικά μισογυνιστικό», δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Η Μαντόνα με βοήθησε να είμαι πιο απελευθερωμένη»

Η 32χρονη ποπ σταρ αναφέρθηκε, μάλιστα, και στη Μαντόνα την οποία -όπως τονίζει- πάντα θαύμαζε, καθώς παρά το γεγονός ότι γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα λάβει αρνητικά σχόλια, δεν δίστασε ποτέ να εκφράζει με πάθος τόσο τις απόψεις της όσο και το στιλ της.

«Ήξερε ότι δεν θα συμφωνούσαν όλοι μαζί της. Και το έκανε έτσι κι αλλιώς. Την ευχαριστώ γι’ αυτό, γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι πιο απελευθερωμένη και λίγο πιο ατρόμητη με πράγματα όπως: πώς να ντύνομαι και να λέω αυτό που θέλω. Δεν είμαι τέλεια, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι που αρέσει περισσότερο τους θαυμαστές μου» ανέφερε.

Ο μυστικός γάμος της και το παραμυθένιο νυφικό

Η Ρίτα Όρα αναφέρθηκε, όμως, και στον μυστικό γάμο της με τον σκηνοθέτη Τάικα Γουαϊτίτι, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία που κρύβεται πίσω από το νυφικό που επέλεξε να φορέσει τη μεγάλη της μέρα.

«Πάντα ήθελα να συμμετέχει ο Tom Ford στον γάμο μου. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου σχεδιαστές όλων των εποχών. Δεν έχω ξεχάσει ένα φόρεμα που είχα δει σε επίδειξη μόδας το 2018. Ήταν ένα λευκό, δαντελένιο φόρεμα, με ένα μακρύ πέπλο που άγγιζε το πάτωμα. Ήταν σαν να βγήκε από ταινία. Πήγα στο κατάστημα του Tom Ford για να δω αν είχαν νυφικά. Και είχαν αυτό το νυφικό. Τόσο περίεργο. Δεν αστειεύομαι. Ήταν το μοναδικό φόρεμα που ήθελα και ήταν εκεί, έτοιμο. Και μου ταίριαζε. Ήταν γραφτό να γίνει» τόνισε.

Παρ’ όλ’ αυτά, η ποπ σταρ δεν θέλησε να αποκαλύψει πότε και πού έγινε ο γάμος, λέγοντας πάντως ότι οι κόρες του Γουαϊτίτι τις οποίες απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Chelsea Winstanley, ήταν παρούσες. Το παρών στο χαρμόσυνο γεγονός έδωσαν επίσης η αδελφή της Ora και φυσικά, οι γονείς της.

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας για Eurovision: «Ξεφτιλιστήκαμε, λάθος επιλογή» (Video)

Μπεν Άφλεκ: Έκλεισε την πόρτα του αυτοκινήτου στα μούτρα της Λόπεζ (video)

Eurovision 2023: Το πρώτο μήνυμα του Victor Vernicos μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20