search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 03:52
MENU CLOSE

«Πόλεμος» Μέγκιν Κέλι και Σαρλίζ Θερόν για τις drag queens

13.05.2023 09:35
theron_kelly

Στην προειδοποίηση της Σαρλίζ Θερόν -ότι θα «τα βάλει» με όποιον τολμήσει να πειράξει τις drag queens– απάντησε η πρώην δημοσιογράφος του Fox News Μέγκιν Κέλι.

Σχολιάζοντας το viral βίντεο της Νοτιοαφρικανής ηθοποιού, που υποδήθηκε τη συντηρητική δημοσιογράφο στην επιτυχημένη ταινία «Bombshell», η Μέγκιν Κέλι είπε: «Εντάξει, γιατί δεν έρχεται η Σαρλίζ Θερόν να τα βάλει μαζί μου; Επειδή είμαι 100% εναντίον της σε αυτό».

«Ναι, υπάρχουν διασκεδαστικά σόου με drag queen. Έχω πάει σε αυτά», πρόσθεσε η Κέλι, τονίζοντας πως όλα «ήταν για ενήλικες». »Υπάρχουν σόου με drag queen εκεί έξω αυτή τη στιγμή που είναι βαθιά ανησυχητικά και συμβαίνουν μπροστά σε μικρά παιδιά και μπορεί να τα επηρεάσουν αρνητικά. Γι’ αυτό Σαρλίζ είναι πρόβλημα, πίστεψέ με», κατέληξε.

Η δημοσιογράφος είπε πως ούτε γνωρίζει τη χολιγουντιανή ηθοποιό, ούτε νιώθει ότι τις συνδέει κάτι επειδή εκείνη την υποδύθηκε στη ταινία «Bombshell», που αφορά το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης στο φιλικά προσκείμενο προς τους Ρεπουμπλικάνους Fox News.

Η Σαρλίζ Θερόν, το υιοθετημένο παιδί της οποίας γεννήθηκε αγόρι αλλά ταυτοποιείται ως κορίτσι, είχε λάβει μέρος σε τηλεμαραθώνιο που διοργανώθηκε για τη στήριξη της κοινότητας των drag queens από την οργάνωση Producer Entertainment Group του Χόλιγουντ και μεγάλες ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεις.

Είχε τίτλο «Drag Isn’t Dangerous» και στήθηκε με σκοπό να ξεκαθαριστεί πως οι άνθρωποι που ανήκουν στη συγκεκριμένη ομάδα δεν αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία.

«Σας αγαπάμε queens! Είμαστε μαζί σας και θα τσακίσω όποιον προσπαθεί να κάνει κάτι σε εσάς. Σοβαρά, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που, πραγματικά, πληγώνουν και σκοτώνουν τα παιδιά μας. Όλοι ξέρουμε για ποιο πράγμα μιλάω αυτή τη στιγμή», ανέφερε στο βίντεο που έγινε viral η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι ο κίνδυνος για τα παιδιά «δεν είναι καμία drag queen… Δεν υπάρχει πλέον χώρος για μίσος, μόνο για αγάπη, και η αγάπη ισούται με τις drag queens!».

Διαβάστε επίσης:

Ψινάκης σε Βανδή: «Πώς το έλεγαν αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου;»

Τζέιμι Φοξ: Ανατροπή – Βγήκε από το νοσοκομείο και αναρρώνει

Τζόνι Ντεπ: «Χρυσή» συμφωνία με τον Dior έναντι 20 εκατ. δολαρίων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07